Speltips Fortuna Düsseldorf Schalke 04 27 maj 2020

Speltips Wolfsburg – Eintracht Frankfurt 30/5: Klassiskt möte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Eintracht Frankfurt och Wolfsburg huserar på lite olika ställen i tabellen, och nu möts lagen i Bundesliga den 30 maj 2020.

  Rygga hos unibet – riktigt feta odds!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons:
Gratis stream av Bundesliga läs mer här! Hämta i samma veva en välkomstbonus om 300% – 750 kronor att spela för hos ComeOn! Regler och villkor tillämpas.

Bundesliga har bjudit på en omstart som varit precis enligt förväntningarna – för att inte säga lite över när det kommer till underhållningsvärdet. Visst var vi många som oroade oss för att fotbollen skulle vara odräglig när det inte fanns supportrar? Men visst har det gått att njuta en del trots allt?

Men det har också varit ett par trender som har varit tydliga – och inte minst hemmaplansfördelen har tappat i kraft nästan helt. Det visar sig att det har mycket med supportrarna att göra.

Det är också så att det finns viss statistik som tyder på att matcherna i sig blir lite annorlunda, med en annan typ av aggressivitet. På ett sätt mer aggressivitet, men på ett annat sätt också lägre aggressivitet och intensitet. Det gör att man inte bara kan översätta tidigare sanningar på den nya verkligheten vi lever i.

Vi kan också konstatera att flera lag har haft svårt att hantera det nya sättet att spela fotboll, och här skiljer det sig markant mellan Eintracht Frankfurt och Wolfsburg. I hemmalaget Wolfsburg går det hur bra som helst, och man står på två vinster och en förlust hittills. Men då förlusten kom mot Borussia Dortmund är det ingen fara på taket.

Eintracht Frankfurt däremot har bara tagit en poäng, och har dessutom släppt in ofantliga elva mål på tre omgångar hittills. Det tyder inte minst på att formen är helt under isen just nu i det här laget.

Vad kan vi vänta oss?

Med tanke på den förskräckliga inledningen på omstarten som Eintracht Frankfurt har haft kan vi inte förvänta oss någonting av laget inför det här mötet. Det är helt enkelt ett lag som man inte kan investera förtroende i just nu.

Eintracht Frankfurt kommer dessutom att sakna Stefan Ilsanker, som fick sitt femte gula kort i den förra omgången. Goncalo Paciencia är också högst osäker till spel, medan Gelson Fernandes väntas vara med i matchtruppen.

När man går igenom skadelistan i hemmalaget Wolfsburg kan man bli orolig, men det är egentligen bara avstängde Felix Klaus som är ett nytt avbräck. William, Ignacio Camacho och Paulo Otavio har varit spelare som inte kunnat spela på ett bra tag. Det måste man ha med sig.

Här lutar vi såklart åt hemmalagets håll, men med Felix Klaus borta lockar det med ett överspel.

Över 2,5 mål spelas till 1,66 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 2,5 mål
Odds: 1,66
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:30, lördag 30/5
TV: 
Stream: