Speltips Fortuna Düsseldorf Schalke 04 27 maj 2020

Speltips Wolfsburg – Frankfurt 11/12: Tyskt möte

Wolfsburg mot Eintracht Frankfurt i Bundesligas enda match fredagen den 11 december 2020. Det vore dumt att inte hitta dagens bästa odds här.

Wolfsburg - Eintracht Frankfurt

Bundesliga
Spela här!
18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Nya kunder hos Betway

Det krävs inte ens att man har tabellen framför sig för att veta ungefär hur den ser ut i tyska Bundesliga, med Bayern München som givna i toppen och flera andra utmanare ganska tätt bakom då det fortsatt är tidigt på säsongen.

Wolfsburg kan, om man vill vara lite snäll, räknas in till titelstriden då man i dagsläget inte är mer än fem poäng bakom serieledarna. Men då ska man ha med sig att laget bara har vunnit fyra av sina tio inledande matcher och bevisligen inte är den vinstmaskin som det brukar krävas att man är för att kunna konkurrera i längden.

Däremot ska man också ha med sig att hemmalaget när Eintracht Frankfurt nu gästar på fredagskvällen inte har förlorat en enda match hittills. Säga vad man vill, men det är imponerande papper att vila mot inför den här viktiga drabbningen.

Eintracht Frankfurt har försiktigt vuxit in i säsongen, men det är uppenbart att det här inte är samma lag som för två säsonger sedan, när man på allvar fanns med i Europa League-finaldiskussionerna, men föll i semifinalen.

Nu har man fem (!) raka kryss och kanske talar det för att Eintracht Frankfurt tar ytterligare poäng här. Man är bevisligen inte enkla att slå hur som helst.

Rakt spel på krysset?

Renato Steffen, Yunus Malli och Marin Pongracic kan inte spela för hemmalaget Wolfsburg. I det förstnämnda fallet rör det sig om coronasmitta, men i nuläget ser det inte ut som att man har fått in den i spelartruppen på allvar. Därför kommer merparten av spelarna att finnas med i matchen.

Men om man ska prata skadesituationen i Wolfsburg är det väl egentligen de mer osäkra spelarna som är problemet. Ingen utomstående är säker på om Admir Mehmedi, Daniel Giczcek, Josuha Guilavogui eller William kan spela här. Eller, den sistnämnda lär inte kunna spela. Efter lång skadefrånvaro är han tillbaka i någon form av träning, menspeltid redan nu vore en ordentlig överraskning.

I bortalaget har Ragnar Ache skadat sig och spelar inte, medan Aymen Barkok och Amin Younes är tillbaka i laget efter att ha varit borta en dryg vecka med corona. Det är dock spelare som möjligen kan ha lite fysiska problem med att spela 90 minuter direkt. Om det nu hade varit aktuellt.

Eintracht Frankfurt är svårslagna och Wolfsburg likaså. Men har något av lagen det i sig att vinna matchen? Tillåt mig att vara lite tveksam.

X (oavgjort) spelas till 3,75 gånger såsen hos Betway.

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,75
Bolag: Betway
Spelstopp: 20:30, fredag 11 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: