Borussia Dortmund - Werder Bremen 23/5 2015 speltips

Speltips Zenit – Dortmund 8/12: Dött möte

Borussia Dortmund har mycket att spela för, men tar inga risker inför mötet med Zenit St Petersburg i Champions League den 8 december 2020.

Det återstår alltså bara en omgång att spela av det pågående gruppspelet i Champions League och för många lag finns det därmed inte så mycket att spela för. Men det är fortfarande matcher som på ett par håll fortfarande gäller en hel del.

Borussia Dortmund gäller som klar favorit borta mot Zenit St Petersburg, ett lag som Borussia Dortmund vann enkelt mot med 2-0 på hemmaplan. Det var nog matchen som på allvar tog död på hoppet för ryssarna, som nu har en poäng på fem omgångar och som därmed inte kan gå vidare.

Deras form är faktiskt direkt svag, och det är bara en av flera anledningar till att man nu gäller som klar underdog inför matchen mot Borussia Dortmund. Det är å andra sidan en riktigt svår motståndare så det hade man nog varit ändå.

Borussia Dortmund är vidare till åttondelsfinal, men om man vinner här ser man till att vinna gruppen. Det ska man inte underskatta betydelsen av, eftersom det ger enklare seedning i åttondelsfinalen.

Ingen målfest att vänta

Zenit St Petersburg hade uppenbara problem med skador inför förra rundan, men nu ser det klart bättre ut med skadorna och frånvaron på spelare inför den avgörande omgången. Men man kan lugnt säga att det är aningen för sent för Zenit St Petersburg att plötsligt vakna till liv nu. Den saken är säker.

Dejan Lovren kommer med det sagt troligen inte till spel för hemmalaget, även om man kommer att testa mittbacken sent. Men eftersom gruppen ser ut som den gör och man inte har något att spela för har jag svårt att se varför man skulle chansa med honom här.

Borussia Dortmund har Tomas Delaney, Erling Braut Haaland, Marcel Schmelzer ochThomas Meunier på sin skadelista. Fyra riktigt tunga namn. Man har fått tillbaka ett par av de mer långtidsskadade namnen, men Reinier är nu coronasmittad och spelar inte av den anledningen.

Borussia Dortmund är redan klara för åttondelsfinal, men vinner gärna gruppen.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,71 gånger såsen hos Unibet.

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,71
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:55, tisdag 8 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: