Speltips Inter Atalanta

Speltips Atalanta – Ajax 27/10: Fartfyllt

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Allt annat än fartfylld fotboll i matchen mellan Atalanta och Ajax vore förvånande. Nu möts lagen i Champions League den 27 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos comeon!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det finns ett par matcher som sticker ut inför veckans omgång i Champions League, och frågan är om inte mötet mellan Atalanta och Ajax är det möte som på förhand känns allra mest kittlande av flera anledningar?

Om vi bara ser till underhållningsvärdet finns det ingenting som talar för att det här inte ska bli någonting utöver det vanliga. Det är två lag som sticker ut i sin offensiv, som spelar en fotboll som involverar stora delar av laget och som har sina styrkor i den främre delen av planen snarare än i den bakre.

Målrika matcher? Ja, det brukar det bli när både Atalanta och Ajax spelar. Nu ska man möta varandra och då är i alla fall mina förväntningar någonting extra.

Ajax stod för en ganska okej insats mot Liverpool i premiären, men föll med 0-1 på hemmaplan. Det gör att nederländarna redan halkat efter i gruppen och skulle man förlora mot Atalanta är man troligen sex poäng efter lagen som toppar gruppen. Inget bra utgångsläge.

Atalanta däremot vann med hela 4-0 borta mot FC Midtjylland. Det är såklart en match man ska vinna, men det är ändå imponerande att städa av danskarna så pass enkelt.

Odds i Champions League

Atalanta kommer till spel utan Pierlugi Gollini och Mattia Caldara. Det är två spelare som båda varit utanför laget under inledningen på säsongen och som inte är redo att spela än. Ruslan Malinovskiy kommer troligen inte heller att spela.

I helgen valde man att formera ett lag som inte riktigt påminner om det man kör i Champions League, men det straffade sig direkt när Atalanta föll i Serie A och förlorade med hela 3-1 mot Sampdoria. Men nu är man tillbaka med bästa lag.

Mohammed Kudus är lite osäker till spel i Ajax, som i övrigt kan formera sitt starkaste lag. Det finns alltså inga skador att tala om på förhand.

Det mesta talar för mål här, men det här snarare tippat över så att värdet är på motsatt spel. Linan är extremt hög på förhand och jag tror att Ajax kan få det tyngre att göra mål än väntat.

Under 4 mål (asian handicap) spelas till 1,57 gånger såsen hos ComeOn. Då är det alltså pengarna tillbaka om matchen slutar med fyra mål.

Annons:
  Rygga spelet hos comeon – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 4 mål (asian handicap)
Odds: 1,57
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00, tisdag 27 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: