Speltips Brighton Manchester United 30 juni 2020

Speltips Basaksehir – Manchester United 4/11: CL-möte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Champions League åker vidare onsdagen den 4 november 2020. Då sticker mötet mellan Istanbul Basaksehir och Manchester United ut.

  Rygga vårt speltips hos ComeOn!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

18+ år Regler & villkor gäller Stödlinjen

Efter två spelade matcher i gruppspelet kan man konstatera att Manchester United hittat någon form av formel för att göra bra resultat, fina prestationer och skrälla lite lätt i Champions League den här säsongen.

Det är fortfarande ett lag som under norrmannen Ole Gunnar Solskjaer har vad som krävs för att verkligen ställa till det mot bättre lag – det har man visat gång på gång – men att också kunna göra det i viktiga lägen imponerar.

Så här långt under hösten har man vunnit mot både PSG och hemma mot RB Leipzig, och att man smällde till med hela 5-0 mot horribla tyskar imponerar faktiskt ordentligt. Men det ställer också vissa krav inför matchen i Turkiet. Att inte vinna mot Istanbul Basaksehir här vore att bjuda in övriga lag helt i onödan.

Därför räknar jag iskallt med att man tar det säkra före det osäkra här, och spelar en defensivt organiserad fotboll för att inte bjuda in hemmalaget i matchen. Sett över 90 minuter bör man kunna bryta ner motståndet, som har två raka förluster med 2-0 mot samma lag som Manchester United alltså vunnit mot.

Målspel i gruppspelet

Nacer Chadli är en spelare som har spelat mot Manchester United flertalet gånger under sin karriär och som har ganska goda minnen från ett par av matcherna. Men dessvärre får Istanbul Basaksehir även i den här matchen klara sig utan den spelare som hade kunnat vara så viktig med sin rutin.

Som om det inte vore nog med det har man även Azubuike Okechudkwu, Hasan Ali Kaldirim och Junior Caicara på skadelistan. Tre spelare som hade konkurrerat om startplatser. Enzo Crivelli hoppas kunna spela, men det är nog ganska oklart.

Om vi bara ser till namnen är det tyngre tapp i bortalaget. Jesse Lingard och Eric Bailly är utanför laget med mer långvariga skador, medan vi också vet att spelare som Phil Jones, Marcos Rojo och Sergio Romero inte får spela i Champions League. Alex Telles ser också ut att stå över eftersom han har smittats med corona.

Rimligen är Manchester United favoriter här och man bör göra allt i sin makt för att plocka en trepoängare. Annars framstår de två första insatserna nästan lite onödigt bra.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,73 gånger såsen hos ComeOn.

Jämför odds: