Speltips Bayern München Frankfurt 10 juni 2020

Speltips Bayern München – Chelsea 8/8: Avslaget

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Bayern München har förmodligen redan avgjort dubbelmötet med Chelsea, efter krossen på Stamford Bridge för nästan ett halvår sen. Nu möts lagen den 8 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det hade minst sagt kunnat vara mer gynnsamma förutsättningar inför returmötet mellan Bayern München och Chelsea i det nu smygstartande Champions League-slutspelet. På pappret är det här ju en drömmatch, men blir så verkligen fallet med tanke på utgångsläget för gästande Chelsea?

Inte nog med att Bayern München alltså redan skaffat sig ett markant övertag målmässigt, nu har tyskarna också fördelen av att spela på sin egen hemmaplan i returen. Det ska sägas att Bayern München inte spelat tävlingsmatcher på ett bra tag, men i ärlighetens namn ska det väl ändå inte spela någon roll med tanke på hur läget är just nu?

Bayern München vann nämligen med klara 0-3 på bortaplan i den första matchen och det tvingar alltså fram Chelsea ordentligt i planen inför returen. Detta innebär att engelsmännen allra minst måste göra tre mål i matchen – och för varje mål som Bayern München gör kommer Chelsea att behöva göra ett till.

Om man tror på det här – om man på allvar vill försöka göra det här till en match – kommer det tvinga fram Chelsea från första stund. Det finns ingenting att spara på, det finns ingenting att vänta på. Chelsea måste gå på någon slags tidig knock-out.

Känslan på förhand är att det är en typ av spel och en matchbild som kan passa Bayern München som handen i handsken, alldeles oavsett om man är i fullt matchslag eller inte.

Tyskarna tar det här

Bayern München kommer inte att mönstra ett lag med Leroy Sané i laget, eftersom han helt enkelt inte är spelklar än. Det är en sommarvärvning som lär göra stor nytta nästa år, men just nu är han inte tillgänglig för Bayern München. Dessutom saknar tyskarna Benjamin Pavard och Niklas Süle. Verkligen ingen fara för Bayern München om man ska vara helt krasst.

Chelsea däremot har enormt många spelare frånvarande, som om det inte vore svårt redan inför returen. Marcos Alonso och Jorginho kan inte spela på grund av avstängningar, medan Willian, Billy Gilmour, Ruben Loftus-Cheek, Pedro, Christian Pulisic, Cesar Azpilicueta och möjligen även N’Golo Kanté inte ens ser ut att följa med till Tyskland. Den sistnämnda kommer troligen att få spela trots allt, men det är högst osäkert hur mycket han orkar.

För hemmalaget är det här en strålande chans att faktiskt trumma igång laget inför det som blir tuffare utmaningar vad det lider.

Bayern München vinner första halvlek spelas till 1,82 gånger såsen hos  Coolbet. Därefter är matchen helt död.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Bayern München vinner första halvlek
Odds: 1,82
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, lördag 8 augusti
TV: 
Stream: