17 juli 2019 Ludogorets Ferencvaros Speltips

Speltips Buducnost – Ludogorets 19/8: Klar kvalfavorit

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är kvalspel mellan Buducnost och Ludogorets som gäller i den första kvalrundan till Champions League onsdagen den 19 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter en lång väntan är det så äntligen dags att spela kvalspel till Europa, och det innebär som bekant matcher i ett högt tempo och på flera håll, och kanter. Det gör att det också finns möjlighet att hitta mycket spelvärde från lite märkliga ställen runt om i Europa. Ett möte som man kan glömma är det mellan Budocnost och Ludogorets.

Buducnost är kanske inte det lag som allra flest har koll på, och det gör att man enkelt avfärdar det som ett lag som alla ska kunna slå utan större problem. Men det är en lite farlig slutsats att dra alldeles för enkelt, varpå vi har valt att tugga i oss lite mer info om det här laget.

Precis som namnet antyder är Buducnost ett lag från Montenegro, och för de allra flesta är det inte direkt ett fotbollsland som skrämmer så mycket. Det finns ett par spelare, däribland Vladimir Rodic som numera spelar i Hammarby, som kommer från landet, men i övrigt är relationen från svenska fotbollsälskare nog inte särskilt intensiv till Montegro som fotbollsland.

Det är inte heller så att Buducnost är ett lag som brukar göra något större väsen av sig i europeiska sammanhang, även fall man alltså gäller som mästare i den inhemska ligan förra säsongen. Det är det som har gjort att det är Buducnost som kvalar till Champions League.

En viktig sak att ha med sig just här också att Buducnost traditionellt sett är starka på hemmaplan, och att man nu står på 13 raka matcher på hemmaplan utan förlust. Men nu spelar man utan publik och formen den är inte direkt imponerande efter att Buducnost direkt förlorade premiären borta mot FK Decic hemma i ligan.

Ludogorets känner ni igen

Det här går att jämföra med Ludogorets, som har spelat två matcher på den nya säsongen och som såg till att vinna efter att ha förlorat premiären borta mot Vratsa med 3-1. Det var en ganska överraskande vinst, men för Ludogorets var det nog skönt att studsa tillbaka med 3-0 hemma mot Slavia Sofia direkt efter.

Nu ska vi inte påstå att Ludogorets är det kändaste laget någonsin, men det är trots allt ett lag som har haft för vana att gå en bit i kvalen till Champions League på senare år, och som faktiskt spelat ett gruppspel också.

Det finns ett par brasilianska spelare som har och fortsätter att sprida lite offensiv spets till laget, och på det hela taget är det ett spännande lagbygge som har en stor vana vid europeiskt kvalspel. Det ska man inte ta och underskatta i det här läget.

Ludogorets -1,25 (asian) spelas till hela 1,92 gånger såsen hos Casumo. Vi litar på att laget tar med sig sin rutin och löser det här.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Ludogorets -1,25 (asian)
Odds: 1,92
Bolag: Casumo
Spelstopp: 20:00, onsdag 19 augusti
TV: 
Stream: