stream aston villa liverpool

Speltips Celje – Molde 26/8: Norskt hopp i CL-kvalet

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

För svensk del tog kvalet till Champions League slut direkt, men Molde från Norge bör ha en god chans borta mot NK Celje den 26 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är minst sagt deppiga tider för svensk klubblagsfotboll i ett europeiskt perspektiv, och vid sidan om Malmö FF finns det egentligen inte något lag som visar sig vara värdiga av att representeras i dessa sammanhang.

I år var det Djurgården som i egenskap av regerande svenska mästare skulle ta sig an kvalet, och då blev det förlust och uttåg direkt mot de ungerska mästarna Ferencvaros. Det var inte direkt ett motstånd som skrämde på förhand, och förmodligen är det ett lag som åker ut redan i nästa kvalrunda när man har Celtic.

Samtidigt som svenska lag konsekvent misslyckas kan vi blicka åt grannländerna, där både lag från Danmark och Norge har varit frekvent återkommande i olika gruppspel på slutet. Danskarna kanske man kan leva med, men att norrmännen är före Sverige? Det känns inte riktigt värdigt.

Men det är ett faktum, och i våra ögon råder det inga som helst tvivel om att det är Molde som är favoriter inför onsdagens match borta mot NK Celje i kvalet till Champions League.

Nu är det viktigt att ha med sig att mötet spelas över en match, och att det är vinna eller försvinna som gäller. Det är alltså en väsentlig nackdel att man nu spelar på bortaplan, men det är också en lite mindre besvärande omständighet att det är utan publik.

Molde är mer formstarka

Den norska fotbollssäsongen har likt den svenska varit igång under lång tid, och Molde är ett av lagen som går allra starkast. Just nu ser man ut att ha hittat helt okej form inför att man ska åka vidare med ett intensivt spelschema.

Men i början på augusti månad fanns det lite bekymmer med tre förluster på kort tid, och oron fanns lite i laget inför matchen mot Kuopion Palloseura i den första kvalrundan. Men där vann laget med 5-0. Dessutom såg man till att vinna med 2-0 hemma mot Odds BK senast.

Det går att jämföra med NK Celje som alltså vann sin första kvalrunda mot ett mycket svagt Dundalk, ett lag som man bara ska städa av på hemmaplan, men som förlorade ligapremiären hemma mot Mura nu i helgen. Det bådar inte särskilt gott.

Här tror vi att målen står i fokus, och det speciella förfarandet kan göra att vi får se en del sena mål.

Över 2,5 mål spelas till 1,74 gånger smeten hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,74
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 18:00, onsdag 26 augusti
TV: 
Stream: