Speltips Manchester City Liverpool 2 juli 2020

Speltips inför Liverpool – Atlético Madrid 11/3: Toppspel till Champions League-returen

Blir det Liverpool eller Atlético Madrid som avancerar vidare från Champions League-åttondelsfinalen? Returen står för dörren och vi har, såklart, ett hett speltips att dela med oss av inför matchen.

  Spela under 2,5 mål till oddset 1,86!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

CL-mästarna. Premier League-dominanten. Jürgen Klopps lagmaskin. De kommer till denna retur, som alltså spelas hemma på Anfield, i uppförsbacke – efter 0-1 i baken på Wanda Metropolitano.

Den första matchen var en nervkittlande historia, där Sáuls mål redan i den fjärde minuten blev det enda. Atlético Madrid visade därefter upp vad vi vet om att de besitter – ett väloljat, välorganiserat och stabilt försvarsspel. Förhoppningen är att det ska ta dem vidare från denna åttondelsfinal, alltså mot turneringens mästare.

Formen är lite tveksam. Efter den där mardrömsperioden strax efter årsskiftet har de spelat sex förlustfria matcher, tre kryss och tre vinster, men inte alltid utan att imponera överdrivet. Senast blev det 2-2 hemma mot Sevilla i en fantastiskt underhållande historia.

Liverpools totala toppform har avtagit. Förlusten i det omvända mötet med detta följdes upp av en knapp 3-2-vinst över West Ham United för att därefter åka på årets första Premier League-torsk mot Watford och sedermera åka ur FA-cupen mot Chelsea. Tillbaka på vinnarspåret var de emellertid när 0-1 vändes till 2-1 hemma mot AFC Bournemouth under helgen.

Alisson, kapten Jordan Henderson och Andrew Robertson är tveksamma kort för Liverpool, som därutöver fortsatt saknar Xherdan Shaqiri. Gästerna har i deras tur Álvaro Morata, Thomas Lemar och Renan Lodi osäkra.

Annons:

Underspelet är lockande

Vi kan räkna med ett Atlético Madrid som kommer dra i handbromsen, försöka täppa till bakåt i banan och neutralisera Liverpools normalt så potenta offensiv. Om de lyckas eller ej? Vi ger dem bra möjligheter – och även om det inte skulle räcka till att hålla i ledningen, i alla fall att siffrorna hålls nere.

Liverpool kan i deras tur inte skruva upp risknivån alldeles för högt, då ett bortamål skulle kunna bli helt förödande. Om vi leker med tanken att de tar ledningen, till 1-0, blir det troligen en relativt försiktig approach från båda parter.

Addera på detta Atléticos stabilitet och att Liverpool sett relativt uddlösa ut på sistone.

Som ni förstår, lutar vi åt en mer målsnål retur – och oddsen för denna typen av spel är mycket, mycket lockande.

Valet av speltips? Under 2,5 mål till oddset 1,86 hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – med svenska oddssättare!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt
Odds: 1,86
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, onsdag 11/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: