Speltips Strasborg PSG

Speltips inför PSG – Dortmund 11/3: Kvällens bästa bettingtips till CL-returen

Borussia Dortmund leder Champions League-dubbelmötet mot Paris Saint-Germain in i dess halvtidsvila, men väntas få det tuffare i returen på ett Parc des Princes som kommer eka tomt. Vänder fransoserna på steken?

  Spela PSG att vinna till oddset 1,80!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Erling Håland var den som hamnade starkast i strålkastarljuset på Signal Iduna Park och med sina två fullträffar såg han till att Borussia Dortmund har ett 2-1-försprång till CL-åttondelsfinalreturen mot stjärnspäckade PSG. Men det är förstås helt öppet – “bara” vinst med uddamålet och med ett bortamål, vilket kom från Neymar, av fransoserna.

En av åttondelsfinalrundans hetaste returer ska nu, under onsdagskvällen, gå av stapel. Något som dessvärre riskerar sätta negativ prägel på det hela är att Parc des Princes kommer vara helt tomt på supportrar till följd av coronaviruset.

Det blir med andra ord TV-sofforna för respektive lags supportrar. Kan ha en viss inverkan på det hela och eventuellt förminska betydelsen av hemma-/bortaplansfaktorn. Olyckligt på alla sätt och vis – det är inte såhär ett CL-slutspel ska spelas…

Spelmässig underhållning kan vi emellertid vänta när två världslag och offensiva kraftpaket möter varandra. Dortmund kommer därutöver till spel i absolut toppform, stärkta av fem raka vinster, och den senaste av dessa kom borta mot Bundesliga-toppkonkurrenten Borussia Mönchengladbach.

På den franska fotbollsscenen är och har PSG varit fullt dominerande sedan oljemiljarderna rullade in i klubben, men ännu utan att de kunnat roffa hem någon större europeisk titel – trots ett alldeles makalöst spelarmaterial. Och nu är det kniven mot strupen, med ett mål att hämta in.

Formen? Den ser bra ut, även om det som bekant kan vara vanskligt att dra för stora slutsatser av prestationer mot det inhemska motståndet. 5-1-krossen av Lyon i Franska cupen senast var ett styrkebesked. Dessförinnan värjdes Dijon och Bordeaux undan. Totalt 13 mål framåt på dessa.

Annons:

PSG vänder – och vinner?

Marco Veratti och Thomas Meunier avstängda och således out. Små frågetecken över Kylian Mbappé, Thiago Silva samt Colin Dagba, även om det mesta talar för att de kommer kunna medverka. Långtifrån den mest gynnsamma situationen i truppen till ett ödesmöte som detta. Vinna eller försvinna, helt enkelt.

Oavsett vad tror vi att PSG ska kunna vända på det här och stå för en avsevärt bättre insats än i Dortmund. Hur man än vrider och vänder på det är det uppenbart att de har ett något spetsigare spelarmaterial – om än med vissa bekymmer att få ihop pusselbitarna stundtals – och anmärkningsvärt är att de vann samtliga tre gruppspelsmatcher hemma med förkrossande siffror, däribland 3-0 över Real Madrid.

Gästerna från Tyskland har Marco Reus samt Thomas Delaney skadelistade och således indisponibla. Laget må vara i bra form, men väger ofta något lättare på resande fot och det känns ytterst tveksamt om de förmår att streta emot ett stjärnspäckat och påtryckande PSG över 90 minuters fotboll.

Den raka ettan är väl värd en insats till oddset 1,80? Betfair Sportbook med det marknadsledande oddset. Observera att detta nödvändigtvis inte behöver betyda att de avancerar vidare till nästa fas av CL-slutspelet; att spelet enbart gäller den här matchen specifikt.

Annons:
  Rygga spelet hos betfair – Få upp en välkomstbonus på 1 000 kr!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: PSG vinner matchen, rak etta
Odds: 1,80
Bolag: Betfair
Spelstopp: 21:00, onsdag 11/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: