Speltips inför Real Madrid – Manchester City 26/2: Tungviktsbatalj i CL-åttondelen

Spelbloggare Publicerat: 26 February 2020

Lite halvdan form till trots är det svårt att köpa Real Madrid som underdogs inför det första mötet mot Manchester City, som spelas hemma på Santiago Bernabéu, i Champions League-slutspelet.

ODDSBOOSTAR: Real Madrid till 13,0 eller Manchester City till 15,0!
ODDSBOOST: 15,0 på Real Madrid!
RISKFRITT SPEL: 250 kronor på matchen!
Annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidorna.

  Spela Real Madrid +0,25 mål (asian) till oddset 1,80!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

 

Annons:

Den mest uppsnackade CL-åttondelsfinaler är, utan tvekan, det mellan Real Madrid och Manchester City. Förhoppningarna på de 180 minuterna som väntar är uppskruvade i taket – och med hänsyn till de offensiva spelarnamn som kommer befinna sig på planerna är det med all rätt.

Manchester City har redan, sedan länge, sumpat möjligheten på Premier League-titeln och då växer betydelsen av en europeisk succé ännu mer – och nu riskerar klubben dessutom att missa de två kommande Champions League-upplagorna på grund av regelvidrigheter. Kanske sista chansen för Pep Guardiola, med andra ord?

Efter en liten svacka kommer City hit med dubbla vinster, ena med 2-0 över West Ham United och den andra med 1-0 borta över Leicester City. Ser med andra ord hoppfullt ut och det är som förhållandevis klara favoriter de kommer till detta dubbelmöte, Manchester City. Många menar att de, spelare för spelare, har världens bästa fotbollslag – spets såväl som bredd.

Real Madrids uppladdning inför vad som komma skall har varit desto sämre och efter 0-1 i baken mot Levante, som följde upp 2-2 hemma mot Celta Vigo, har förstaplatsen i La Liga tappats till ärkerivalen Barcelona. Tydligt hack i maskineriet. Verkligen upp till bevis nu, för här kommer det krävas en bra prestation liksom ett bra resultat.

Två långtidsskador stör Real Madrid inför matchen och eventuellt resten av säsongen, på Eden Hazard och Marco Asensio. Anfallsnamnen som väntas starta är förvisso fortfarande vassa – Isco, Benzema och Bale – men utöver det finns det inte speciellt mycket att laborera med. Och bortalaget? Raheem Sterling samt Leroy Sané osäkra för spel.

Annons:

Real Madrid fixar minst kryss

Över 180 minuters fotboll köper vi Manchester City som favoriter till att avancera vidare. Där är vi ense med spelbolagen – skillnaden är hur stora skillnaderna ska beaktas vara.

Över dessa 90 minuter är det däremot inte helt lätt att stämma in i att Manchester City ska vara oddsfavoriter, som spelbolagen också vill få det till. Det handlar trots allt om en bortamatch på Santiago Bernabéu. Fastän formen för Real Madrid är lite sisådär, är det uppseendeväckande att se dem som underdogs på hemmaplan – nästan oavsett motstånd.

Med andra ord finns det stora värden i att klicka “Marängerna” inför matchen – men i vilken form är att föredra? Den raka ettan är och snuddar på trippla insatsen, för exempel.

Vi vill dock ta det säkra före det osäkra och kunna tjäna in en hacka på även det oavgjorda resultatet – ett utfall som City med all säkerhet skulle vara tillfredsställda med på förhand. Tror inte att de kommer riskera alltför mycket, att hamna i uppförsbacke till returen på Etihad Stadium.

Något som är värt att anmärka är att Real Madrid på 12 hemmamatcher i årets La Liga inte förlorat en enda – 8-4-0. Detta medan Manchester City haft en förmåga att svaja från vecka till vecka och faktiskt förlorat fyra av 14 Premier League-matcher på resande fot.

+0,25 mål (asian handicap) på Real Madrid tas till fina 1,80 x insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos bethard – Få upp till 1 000 kr i oddsbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Madrid +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, onsdag 26/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: