Speltips Juventus Milan 12 juni 2020

Speltips Juventus – Ferencvaros 24/11: Programenlig vinst

Juventus behöver tre poäng och tänker ta tre poäng hemma mot Ferencvaros i Champions League den 24 november 2020.

Efter förlusten mot FC Barcelona, men de stabila vinsterna mot Ferencvaros och Dynamo Kiev, pekar nästan allting på att det italienska mästarlaget Juventus tar sig till slutspelet i Champions League även den här säsongen.

Men riktigt så enkelt är det inte att man kan konstatera det som ett faktum redan nu. Det återstår tre omgångar att spela, det vill säga hälften, och skulle man snubbla i det här läget bjuder man in Ferencvaros och Dynamo Kiev i fighten.

Å andra sidan behövs det bara en vinst här för att förmodligen ha säkrat sitt avancemang till slutspelet. För de tunga lagen, som dessutom slåss i tuffa tabelltoppar i sina inhemska ligor, är målsättningen ofta att döda spänningen snabbast möjligt i Champions League-spelet. För att kunna rikta om sin energi helt och fullt.

Ferencvaros har också visat sig vara ett ihåligt lag, som släpper in för många mål och som kanske inte har stabiliteten över tid för att hävda sig på den här nivån. Det faktum att man är nykomlingar i dessa sammanhang har också blivit tydligt i matcherna så här långt.

Startar Dejan Kulusevski för Juventus?

Namnmässigt är det minst sagt tre tunga pjäser som inte kommer till spel i hemmalaget Juventus, men det är å andra sidan spelare som man nu har fått klara sig utan sista veckorna. Det rör sig om mittbackarna Leonardo Bonucci och Giorgi Chiellini, men också mittfältaren Aaron Ramsey.

I mina ögon ska det här inte vara ett enormt problem, sett till att man har en mycket stark trupp i övrigt och kan rotera på ett sätt som gör att det inte märks nämnvärt. Tappet är egentligen bara kännbart i defensiven, men det ska inte vara ett problem med ungrarna.

Med det sagt är det såklart en stor fördel att Ferencvaros kan mönstar ett urstarkt lag här, eftersom inga spelare är borta. Det säger sig själv att det ökar lagets chans att göra en bra prestation.

Mest troligt är det en väldigt bra prestation som behövs för att det ska kunna bli poäng, men jag har svårt att se hur Juventus ska bjuda in Dynamo Kiev eller Ferencvaros i det här racet genom att tappa poäng här.

På bortaplan vann man som bekant med 4-1 och det mesta talar för att man vinner ungefär lika bekvämt i den här matchen.

Juventus vinna och hålla nollan spelas till 1,67 gånger såsen hos Betfair.

Speltips:

Speltips: Juventus vinner och håller nollan
Odds: 1,67
Bolag: Betfair
Spelstopp: 21:00, tisdag 24 november 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: