Speltips Juventus Milan 12 juni 2020

Speltips Juventus – Lyon 7/8: Returmöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Champions League är tillbaka med det heta mötet mellan italienska Juventus och franska Lyon, ett möte som spelas på Allianz Stadium den 7 augusti 2020.

Annons:

Det är en hel djungel att ge sig in i att försöka förklara hur det här Champions League-slutspelet kommer att fungera, men vi kan väl konstatera att det som nu inleder den här speciella hösten är ett möte som har haltat lite sedan det spelades för första gången så sent som i februari månad.

Sedan dess har vi alla fått längta på fotboll från den europeiska toppen igen, men nu är alltså Champions League tillbaka och det är tillbaka med full kraft.

Ett möte som sticker ut direkt när fotbollen är tillbaka spelas på fredagen den 7 augusti, och det här får ses som ett slags förmöte inför vad som komma skall. När allt ska till att avgöras är det på portugisisk mark, där man under knappa två veckor ska spela resten av matcherna fram till och med finalen.

Men vissa åttondelsfinaler är inte i mål än och då behöver man spela returerna. Det är precis som vad som ska göras när Juventus får besök av Lyon.

Här är det faktiskt som så att Juventus sitter i en lite prekär situation, och måste vända på 1-0 från mötet i Lyon för ett halvår sedan. Det som krävs är då vinst med två mål, eller att man tar det till förlängning vid 2-1. Tänk på att bortamålsregeln gäller just i det här mötet, men inte senare i turneringen eller i sommarens kvalspel.

Juventus är hetare

En stor fördel för Juventus inför den här matchen är att man avslutade sin säsong så sent som i helgen, att jämföra med Lyon som inte spelat tävlingsmatcher på allvar sedan corona blev en realitet även i Europa.

Nu spelade man visserligen en cupfinal mot Paris Saint-Germain för någon vecka sedan, men då det är den enda, isolerade matchen kan man inte kalla det en tillräckligt bra uppladdning. Det är ett bekymmer att spelarna inte har fått den chansen att spela in sig.

Juventus får nu klara sig utan Douglas Costa och Mattia De Sciglio, och det finns osäkerhet kring om Paulo Dybala verkligen kan spela. Men formen är fantastisk på Cristiano Ronaldo, som lär ta en framstående roll här också.

I bortalaget kan inte Youssouf Kone spela, eftersom han är skadad. Däremot finns det vissa förhoppningar om både Marcelo och Kenny Tete. Men det går samtidigt inte att hoppas på för mycket. Det är mycket som ska till för att det här ska gå precis som Lyon vill, både före och under matchen.

Juventus vinner spelas rakt till 1,48 gånger smeten hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Juventus vinner
Odds: 1,48
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, fredag 7 augusti
TV: 
Stream: