Speltips Bayern München Frankfurt 10 juni 2020

Speltips Lokomotiv Moskva – Bayern München 27/10: Klasskillnad

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Bayern München körde över Atletico Madrid i premiären och måste vara minst lika stora favoriter borta mot ryska Lokomotiv Moskva den 27 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Champions League är tillbaka och det är full omgång som gäller på tisdagen, samt onsdagen, den här veckan. För bara en vecka sedan spelades de första matcherna och det blev tydligt direkt ungefär hur styrkeförhållandet är i många grupper.

Föga förvånande har de regerande mästarna Bayern München satt ner foten med en imponerande prestation direkt, när man hemmaslog Atletico Madrid med fyra gjorda mål framåt. Där kändes det rent av som att Bayern München kunde ha vunnit med ännu mer, och Atletico Madrid var aldrig med i matchen.

Parallellt med det går Bayern München allt bättre i ligaspelet och det mesta pekar på att Hansi Flick fått ordning på det här laget direkt, efter att man förlorat i den andra ligaomgången. Nu känns Bayern München åter sylvassa.

Utan tvekan måste man gälla som favoriter borta mot Lokomotiv Moskva, som tog en poäng och var på väg mot tre borta mot RB Salzburg. Men det är både ett, två och fyra steg upp till Bayern Münchens nivå.

Bayern München vinner

Att man i den tyska maskinen Bayern München har en trupp av yttersta världsklass att tillgå är ingen hemlighet, och konstigt vore väl annars med tanke på vilken ekonomi som ändå finns i den här grunden.

Dessutom ska man ha med sig att Bayern München med i stort sett samma lag, bortsett från Thiago Alcantara på mitten och Philippe Coutinho, som nu lämnat för FC Barcelona, vann hela turneringen i förra vändan. Där finalen alltså spelades för bara några få månader sedan.

Hur som helst har Bayern München ett starkt lag med sig den här säsongen, även om Serge Gnabry nu ser ut att behöva stå över ett tag med tanke på att han smittats av corona. Alphonso Davies har haft problem med skador under inledningen på säsongen och väntas nu vara utanför laget i runda slängar en månad. Men i övrigt kan Hansi Flick formera precis det lag som han önskar.

Slobodan Rajkovic är skadad för hemmalaget, som också ser ut att sakna Vladislav Igantjev. Det kan mycket väl bli samma elva som senast, när man alltså tog poäng borta mot RB Salzburg i Österrike. Men den ska inte räcka mot Bayern München, som är ett väsentligt bättre fotbollslag.

Bayern München -2 (asian handicap) spelas till 1,70 gånger smeten hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Bayern München -2 (asian handicap)
Odds: 1,70
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:55, tisdag 27 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: