Speltips Bayern München Frankfurt 10 juni 2020

Speltips Lyon – Bayern München 19/8: Överkörning

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Bayern München är enormt stora favoriter inför matchen mot Lyon i semifinalen av Champions League den 19 augusti 2020. Vi rekar med odds.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går att säga mycket inför onsdagens semifinal i Champions League mellan franska Lyon och tyska Bayern München, men har vi någonsin sett en så ojämnt viktad semifinal på den här oerhört höga nivån? Det känns lite tveksamt.

Runt 1,20-1,25 kan du få för den raka tvåan på Bayern München, och med tanke på att det är en enda match som ska till att avgöra allt känns det spektakulärt lågt i en så här stor match. Men det säger också en hel del om hur bra Bayern München egentligen är.

Under inledningen på det här Champions League-slutspelet, som spelas på ett speciellt sätt den här sommaren med enkelmöten på neutral mark, har Bayern München varit helt magiska med överkörningarna både mot Chelsea och mot FC Barcelona. Nu möter man ett lag som på pappret är klart sämre. Hur ska det egentligen sluta?

Lyon har dock imponerande nog slagit ut både Juventus och Manchester City, men i Bayern München möter man sin tyngsta motståndare hittills. Inte nog med att det är ett bättre lag, det är också ett kollektiv med oerhörd form.

Tänk också på att det ska mycket till för varje skräll, och finns det ens kräm kvar i ben och skallar för att kunna mäkta med en ny smäll mot Bayern München? Det känns tveksamt.

Bayern München vinner

Bayern München har haft lyxen av att kunna formera i princip det lag man har velat under hela det här Champions League-slutspelet och det har gjort att man kunnat köra över sitt motstånd, och att man dessutom behållit ett slags sparkapital på bänken som kunnat komma in för att göra avståndet ännu större i matcherna.

Det är en otrolig bredd som man har på den här truppen, och i sig är det någonting som bör oroa Lyon eftersom det innebär att man från Bayern Münchens sida alltså kan förändra matchbilden om det inte inleds som man har tänkt sig.

En sak som är viktig att ha med sig är dock att Leroy Sané inte får spela för Bayern München än, trots att han blev klar för klubben redan för ett par veckor sedan. Men registreringen går såklart inte att få igenom redan till den här säsongen. Bayern München saknar egentligen bara Benjamin Pavard, men då ska sägas att han funnits med på träningarna nu sista dagarna. Det är dock högst oklart om man slänger in fransosen i det här utsatta läget. Kingsley Coman är för övrigt redo för spel igen i Bayern München, som dock inte lär behöva honom och det känns oklart om man ska använda honom överhuvudtaget.

Det här går att jämföra med Lyon som har alla spelare tillgängliga, och ska man ha någon som helst chans att skrälla här så krävs det nog att flera spelare gör sina livs bästa matcher. Då är det såklart en fördel att man kan formera precis den elva och det lag man önskar.

Men det räcker inte, är vi övertygade om.

Bayern München -1,5 spelas till 1,65 gånger smeten hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Bayern München -1,5
Odds: 1,65
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, onsdag 19 augusti
TV:  [viasatsportpremium]
Stream: