Speltips Watford Manchester City 21/7 2020

Speltips Manchester City – Lyon 15/8: Kvartsfinal

Det är inte den allra hetaste av kvartsfinaler, men den ska såklart spelas även om Manchester City är klara favoriter mot Lyon den 15 augusti 2020.

Annons:

Det har känts vidöppet inför egentligen samtliga matcher som har spelats i Champions League under den här sommaren, men när Manchester City tar sig an Lyon känns det som att vi redan på förhand vet vad vi ska förvänta oss.

Det är inte direkt så att Lyon är ett lag som har i sig att prestera max i match efter match, och speciellt nu när man haft en lång tid utan skarpa tävlingsmatcher känns det som lite väl mycket begärt av laget.

Lyon imponerade stort när man slog ut Juventus i den förra rundan, men det var i ärlighetens namn en maxprestation och väldigt mycket stolpe in för deras del då. Har man det i sig igen? Och kan man verkligen rubba ett lag som Manchester City?

Vi ser det som högst tveksamt, och håller Manchester City som klara favoriter. Spelbolagen är såklart på samma sida och har slaktat oddset ordentligt.

Manchester City var inte helt dominanta mot Real Madrid, men tog sig ganska enkelt och bekvämt vidare till kvartsfinal ändå. Det gör att vi nu tror att Manchester City ser det här som en raksträcka mot semifinalen. Det här ska Manchester City inte kunna slarva bort. Det här är äntligen året man ska kunna gå hela vägen.

Rekar i Champions League

Manchester City kommer sin vana trogen formera ett ruggigt starkt lag, men det är väl oklart om argentinaren Sergio Aguero verkligen ska kunna spela. Han är allt närmarae speltid och är tillbaka i försiktig träning, men är han redo att kliva in i skarpt läge? Det känns direkt tveksamt, och förhoppningen är att det inte ska behövas heller.

Däremot ska man ha med sig att nyförvärven under sommaren, Nathan Aké och Ferran Torres, inte kommer att kunna spela matchen. Det är helt enkelt inte spelare som är tillgängliga än för Manchester City.

Lyon har en stark situation vad gäller skador och andra avbräck, med bara Youssouf Kone som potentiell spelare borta. I övrigt kan man formera precis den startelva man vill, och ska man ha någon chans mot City krävs det nog.

Men vi tror inte att det räcker och i ärlighetens namn tror vi inte ens att det kommer att vara nära att räcka hela vägen fram.

Manchester City -1 spelas till hela 1,80 gånger smeten hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester City -1
Odds: 1,80
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, lördag 15 augusti
TV: 
Stream: