26 december 2019 Manchester United Newcastle United Speltips

Speltips Manchester United – PSG 2/12: Dagens bästa speltips

Rasim Reiz rekar med dagens bästa speltips i Champions League när Paris Saint-Germain spelar mot Manchester United. Vinner PSG?

Manchester United - Paris Saint Germain

Champions League
Spela här!
18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

På drömmarnas teater i Manchester är det dags för en riktig smällkaramell när PSG kommer på besök.

Två lag som har allt att spela för när det kommer till avancemanget i Grupp H där, vid vinst för Manchester så är man klara för slutspelet och PSG måste vinna om man ska kunna nå slutspelet, så en match med en hel del betydelse för båda lagen där man inte kommer spara på krutet.

Manchester United kommer till den här matchen med en seger mot Southampton i helgen där man låg under med 2-0 i halvtid men lyckades vända på matchen genom ett fenomenalt inhopp av Cavani och just Cavani hade sin förra klubbadress i Paris och uruguayanen är nog minst sagt motiverad inför den här matchen.

Manchester United har två raka segrar mot PSG så gästerna vet att det här en svår nöt att knäcka och framförallt att man har visat prov på väldigt bra spel i årets Champions League. Man har några spelare osäkra till start i form av De Gea, Telles, Shaw, spelare som är oerhört viktiga.

PSG kommer till Old Trafford med en mindre skadedrabbad trupp än man har haft på länge. Visst saknas Bernat, Draxler,Icardi,Jese,Sarabia, men ingen av dessa är någon startspelare i dagens PSG. I helgens ligaspel tappade man poäng hemma mot Bordeaux vilket var en missräkning, men i ärlighetens namn så vet vi att PSG kommer med all sannolikhet vinna ligan igen. Fokusen ligger på Champions League och att lyfta den ärofyllda pokalen.

Odds på Champions League

Som alltid när det kommer till gästerna pratar man om Neymar och Mbappe som på egen hand kan avgöra matcher, och så är det inför kvällens match där dessa två herrar måste vara på topp om man ska kunna rubba ett Manchester United.

Det här en helt öppen match som kan sluta hur som helst med två lag som har ruggiga offensiva spetskvaliteter och vilket ofta blir avgörande. Fördel Manchester United, som kan ligga lite på kontring mot ett PSG som måste framåt och ta poäng för att inte riskera att åka ur.

Min känsla är att Manchester United har fått med sig två raka segrar välförtjänt men där också ett PSG man inte riktigt känt igen.
Blir det tredje raka, kaffe, kaka för Ole Gunnar Solksjaer?

Jag tror inte det blir så utan lägger mitt förtroende hos Parisarna när jag tittar på spelmarknaden och kommer därför att spela en rak seger för PSG till fina 2,45 gånger såsen hos Unibet.

Speltips:

Speltips: PSG vinner
Odds: 2,45
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, onsdag 2 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: