Speltips Watford Manchester City 21/7 2020

Speltips Marseille – Manchester City 27/10: För stor favorit

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Manchester City får svårt att leva upp till det enorma favoritskapet inför matchen borta mot Marseille i Champions League den 27 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har inte varit en sprudlande inledning på den här säsongen för Marseille, som kämpar sig framåt en aning i Ligue 1, men som åtminstone har hittat ett sätt att inte vara enkla att slå. Men man hade behövt vinna fler matcher.

Det såg också lite darrigt ut direkt i Champions League när man föll med 1-0 borta mot Olympiakos i premiären, något som gör att Marseille nu har press på sina axlar inför den andra omgången.

Då ställs Marseille mot det svåraste motståndet i gruppen, men på hemmaplan. Manchester City är redan uppe i topp efter att ha vunnit 3-1 hemma mot FC Porto i sin första match för säsongen. Det måste man ta och lyfta lite smått på hatten för. Att städa av portugiserna på det sättet är och förblir imponerande.

Men i helgen tappade man poäng mot West Ham och inledningen är i stora stycken inte optimal i Premier League. Det gör att jag inte riktigt köper det enorma favoritskap som spelbolagen målar upp till gästernas fördel inför den här matchen. Det känns åtminstone som att hemmalaget kommer att kunna streta emot.

Asian handicap hämtas

Marseille har faktiskt inga skador, avstängningar eller andra sjukdomar som gör att spelare måste vara frånvarande. Det innebär alltså att man kan formera precis den startelva som man önskar och ska man ha någon chans mot Manchester City är det nog tvunget.

På tal om att ha en chans mot Manchester City. Om det ska vara möjligt att ta ppäng här måste nog ett par av spelarna göra sina bästa matcher för säsongen, och då tänker jag kanske främst på målvakten Mandanda och den offensive mittfältaren Payet. Det är press på deras axlar.

Manchester City har en ruskigt bred trupp och trots att man saknar ett par tunga namn här tror jag att man formerar en ruggigt bra startelva. Aymeric Laporte, Sergio Aguero och Nathan Aké kommer att testas sent. Men jag gissar att ingen av spelarna finns med i startelvan. Gabriel Jesus, Fernandinho och Benjamin Mendy är borta lite längre och är definitivt inte med.

Efter vinsten i premiären är det ingen superpress på Manchester City här, men jag räknar ändå med att man går för att vinna.

Marseille +1,75 (asian) spelas till 1,67 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Marseille +1,75 (asian)
Odds: 1,67
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, tisdag 27 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: