7 augusti 2019 Krasnodar Porto Speltips

Speltips Porto – Marseille 3/11: Nyckelmöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

FC Porto kan lägga Marseille till handlingarna om man tar tre poäng i Champions League tisdagen den 3 november 2020.

Annons:

18+ år Regler & villkor gäller Stödlinjen

Det är ett prekärt läge som gäller för många lag runt om i Champions League inför omgång tre, som alltså kommer att spelas under tisdagen och onsdagen. Det gör att vi som tv-tittare har mycket intressant att gotta ner oss i på förhand.

Många lag är alltså illa ute redan efter två omgångar och Marseille hör utan tvekan till den skaran efter att man förlorat två raka drabbningar. Det gör att man halkat efter och redan nu känns Manchester City i toppen med två raka vinster omöjliga att nå.

Övriga lag, FC Porto och Olympiakos, är inte omöjliga att ta ikapp på, men det gäller att det vänder här och nu. En vinst skulle göra att man går upp på samma poäng.

Men formen är inte den bästa och fransoserna har alltså inte ens gjort mål i Europaspelet än. I ligaspelet går det inte heller att påstå att man radar upp bra insatser.

FC Porto föll tungt i helgen och jag ser framför mig hur man tar den här matchen i ett slags defensivt antågande. Man kan leva med ett kryss, men kan verkligen inte bjuda in Marseille i matchen och förlora. Det blir för kostsamt.

Målspelet i CL

FC Porto har med sig att Mouhamed Mbaye och Ivan Marcano inte kommer att kunna spela matchen. Det är spelare som i för sig inte har kunnat göra något avtryck under säsongsinledningen och som man av den anledningen inte kommer att sakna på samma sätt.

Marseille däremot har inga som helst skador och det säger sig själv att det blir en stor fördel. Som om det inte vore nog med det har fransoserna också friska, fräscha ben efter att inte ha spelat någon match i ligan under helgen. Det blev framskjuten.

Marseille är i ett väldigt tungt läge i gruppen och behöver sprattla till mot FC Porto i det dubbelmöte som nu väntar kommande veckor. Först skulle man behöva minst en, helst tre, poäng i Lissabon och sen en säker trepoängare på hemmaplan. Det återstår väl att se. Men man har nu elva raka vinster i turneringen och det känns ganska tafatt kring det här laget för att vara ärlig.

Under 2,5 mål spelas till 1,80 gånger såsen hos bet365. Det har inte sprudlat så här långt och jag tror att matchen är så pass viktig att den lätt blir lite åt det avslagna hållet.

Jämför odds: