Streama Real Madrid Elche

Speltips Real Madrid – Gladbach 9/12: Rasim med oddset

Rasim Reiz rekar med dagens bästa speltips inför matchen mellan Real Madrid och Borussia Mönchengladbach i Champions League den 9 december 2020.

Om det inte var tillräckligt spännande i gårdagens matcher så lovar jag er att möjligheten finns i Grupp B där alla lag kan gå vidare otroligt nog. På Alfredo di Stefano gästar Borussia Mönchengladbach och där har jag hittat ett trevligt spel.

Real Madrid spelar kanske säsongens viktigaste match när Borussia Mönchengladbach gästar i huvudstaden i jakt på avancemang och återigen är det kniven mot strupen för hemmalaget i Champions League. Det enda som gäller är seger för ett avancemang i Champions League och till den här matchen är hjärtat, pumpen i Real Madrid, lagkaptenen Sergio Ramos tillbaka och det är oerhört viktigt då man verkligen sett svaga ut defensivt utan sin lagkapten.

Real Madrid tog en blytung seger borta mot Sevilla för att haka på i La Liga och det tror jag kan ha varit gott för självförtroendet. Innan dess förlorade man mot Shakhtar i Champions League och den insatsen vill man nog inte återupprepa ikväll.

Gästerna från Tyskland har imponerat i Champions League och leder gruppen. För att avancera så räcker det med ett oavgjort resultat mot Real Madrid. Man är i god form och har självklart goda chanser att skrälla men då måste man hålla tätt bakåt och det är väl inget som rimmar med Mönchengladbach då man släpper in en hel del mål men gör en hel del mål framåt då man har Plea, Embolo, Stindl, Thuram. Man saknar dock 3 viktiga spelare i Elvedi, Bensebaini och Hoffmann vilket är såklart tunga avbräck.

Dagens bästa speltips i Champions League

Real Madrid har ju rutinen i dessa matcher, man höjer sig när det väl gäller och man måste vinna en match. Under säsongen så har man verkligen blandat och gett. Man förlorar mot svagt motstånd emellanåt för att sedan följa upp en vinst så verkligen svårt att förstå sig på årets Real Madrid.

Jag tror Mönchengladbach kommer försöka spela sitt eget spel från start, med mycket intensitet och att försöka skaka Real Madrid direkt från början. Man har allt att vinna i den avgörande matchen, att spela på resultat borta mot Real Madrid är nog väldigt få lag som klarar av.

När vi kikar på spelmarknaden så kommer jag lägga ett spel på att Real Madrid vinner den här matchen till slut, man åker inte ut Champions League i gruppspelet.

Därför trycker jag till på den raka ettan till fina 1,76 som vi hittar hos fina Betsafe! (Som du kan prova här!)

Hoppas vi på en underbar fotbollskväll och att spelgudarna är med oss.

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner
Odds: 1,76
Bolag: Betsafe
21:00, onsdag 9 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: