22 december 2019 Real Madrid Athletic Bilbao Speltips

Speltips Shaktar Donetsk – Real Madrid 1/12: Rasim Reiz med oddset

Rasim Reiz rekar med dagens bästa odds från Champions League. Detta inför mötet mellan Shaktar Donetsk och Real Madrid den 1 december 2020.

Tisdagens smällkaramell hämtar vi i Ukraina när Real Madrid har landat för att hämta sin biljett till avancemanget i Champions League och motståndet

Real Madrid kommer till den här matchen med en rejäl bakfylla från förlusten hemma mot Alaves med 1-2 samtidigt slog man för två matcher sedan Inter på bortaplan med 0-2. Det vi kan konstatera är att Real Madrid blandar och ger under den här säsongen, väldigt ojämna i sina prestationer. Ska man gå vidare i gruppen behöver man vinna mot Shakhtar.

Hemmalaget kan också ta sig vidare vid vinst och därför kommer det här bli en väldigt intressant match. Man saknar dock Sergio Ramos, Valverde, Luka Jovic, Odriozola och Carvajal till kvällens match samt Eden Hazard som klev av mot Alaves, vilket gör att man får rotera en del.

Real har en bred trupp och det ska ej vara ett problem. Benzema är dock tillbaka vilket är ett stort plus, annars får man förlita sig på duracellkaninerna Rodrygo och Vinicius. Vilket inte heller är så pjåkigt.

Hemmalaget har bisarra 0–10 på senaste två Champions League matcherna mot Mönchengladbach och defensiven är ett stort frågetecken. Man lyckades slå Real Madrid på bortaplan med 2–3 och ska man kunna gå vidare i gruppen måste man göra en helt perfekt match mot ett revanschsuget Real Madrid. Man har även flera viktiga spelare borta inför kvällens match vilket gör läget än mer jobbigt.

Rasim Reiz med dagens bästa speltips

Jag tror inte riktigt Shakhtar har vad som krävs för att rubba ett Real Madrid ikväll som är på jakt efter ett avancemang. Man visade mot Inter att när det väl gäller så har man steppat upp 1–2 nivåer och gjort det som krävs.

En liknande matchbild är att vänta i den här matchen där Real är ute efter ett tidigt ledningsmål för att sedan kontrollera matchen och såra Shakhtars svaga defensiv när man väl måste gå framåt. Kan enkelt bli att det rinner iväg i siffrorna och lite pyspunka hos hemmalaget som i senaste matcherna mot Mönchengladbach.

Tittar vi på spelmarknaden så kommer jag lägga några lussebullar på spel hos Betsson där jag tror på gästerna och att man vinner matchen med minst två mål.

Real Madrid -1,5 till fina 1,95 hos 888sport smakar inte helt fel på det fina julbordet.

Det är fullt med fotbollsmatcher närmsta veckorna, så bara att njuta så mycket man kan!

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1,5
Odds: 1,95
Bolag: 888sport
Spelstopp: 18:55, tisdag 1 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: