Speltips Bayer Leverkusen – Rangers 6/8: Tungt utgångsläge

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Rangers FC föll med hela 3-1 på hemmaplan och måste nu göra minst tre mål för att vända på steken borta mot Bayer Leverkusen den 6 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är inget vidare utgångsläge som Steven Gerrard får ta med sig inför returmötet med tyska Bayer Leverkusen i pågående slutspel av Europa League. Trots att man alltså väntat på returen i över ett halvår känns det nästan som att det är kört på förhand.

För att få någon form av chans att gå vidare måste man göra tre mål – och i sig känns det orealistiskt. Det ska vara för stor skillnad på lagen för att det ska vara möjligt.

Här tror vi snarare att problemet kan bli motivationen, eftersom det är så pass långt upp till ledande lag för Rangers FC.

Det ska sägas att fotbollen i Skottland körde igång igen nu i helgen, och att Rangers därför har laddat upp för en ny säsong nu. Därmed bör rimligen formen vara ganska god och det blev mycket riktigt vinst direkt i den första matchen för säsongen. Å andra sidan har man inte spelat några matcher under sommaren, förutom ett gäng träningsmatcher.

Målspelet i Europa League

Bayer Leverkusen har varit starka i Europa League på slutet och har tre raka vinster, men med tanke på att detta var i mars månad känns det totalt irrelevant. Men vad man kan se är att det är ett lag som tar den här tävlingen på allvar och som faktiskt ser det som en realistisk, god chans att vinna en europeisk titel. Som man bör.

Bayer Leverkusen må sitta i förarsätet, men man kommer ändå behöva klara sig utan Paulinho och Kerem Demirbay. Den sistnämnda spelaren är riktigt vass och har så varit under hela säsongen. En sak som är viktig att ha med sig är att den unga lagkaptenen, tillika lagets bästa spelare i offensiven, Kai Havertz, uttalat sig och sagt att han inte ämnar lämna klubben. Om han gör det sker det inte innan den här säsongen är över.

Här ska man ändå ha med sig att varken han eller resten av laget spelat skarpa tävlingsmatcher på över en månad, och är det någonting som gästerna kan utnyttja är det kanske den ringrostighet som det eventuellt medför.

Men då är det såklart en nackdel att man får klara sig utan både Leon Balogun och Kemar Roofe här, två spelare som hade kunnat vara viktiga och förmodligen lär vara det inför nästa säsong. Det är nyförvärv som har anslutit på senare tid. Nikola Katic är inte med, och Jermain Defoe ser ut att missa.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,83 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1,83
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:55, torsdag 6 augusti
TV: 
Stream: