29 augusti 2019 Riga Köpenhamn Speltips

Speltips FC Köpenhamn – Basaksehir 5/8: Dansk press

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Förlust på bortaplan och nu chansen att vända på steken. FC Köpenhamn lever inför returen mot Istanbul Basaksehir den 5 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Vi är tillbaka med fotboll från Europa League och det hela ska nu gå in i den avgörande fasen med de allra sista matcherna på slutspelet. Det enda nordiska laget som är kvar kommer från den danska huvudstaden, där man hade flyt med lottningen och fick en överkomlig lottning.

Först slog man ut Celtic i det som var sextondelsfinal, och i åttondelsfinalen spelar man alltså mot ett Istanbul Basaksehir som verkligen ska gå att slå. Men visst är det imponerande av danskarna att år på år ha förmågan att också mäta sig i slutspelsfasen?

Hur som helst sitter man i ett okej läge inför returen hemma på Parken – en retur som dock spelas många månader efter att det första mötet spelades i Turkiet. Då var det hemmalaget från Turkiet som var starkast – och som vann med 1-0. Det gör att det också är gästerna som sitter i förarsätet när lagen möts igen på Parken.

Här ska vi ha med oss att FC Köpenhamn vanligtvis är starka på hemmaplan, och senast man spelade var det hemma mot FC Nordsjälland i avslutningen av den danska ligan. Det var en match man förlorade, och inte heller stod man som slutsegrare på säsongen. En stor besvikelse.

Formen sådär

Det är inte helt enkelt att veta hur formen ser ut i lagen, som spelade match senast den 26 juli. Det är inte så vansinnigt länge sedan att det spelar någon roll – utan det är snarare lika för båda två inför det här avgörandet.

Istanbul Basaksehir har inte en form som skrämmer nämnvärt inför returen, och avslutningen på säsongen var inte sprudalnde. Efter uppehållet såg man ganska krampaktigt ut, och på slutet förlorade man två av tre matcher.

Däremot ska man ha med sig att FC Köpenhamn saknar Michael Santos, som är avstängd efter sitt gula kort i den senaste matchen. Däremot tros Dame N’Doye kunna spela igen efter att ha haft en vår med skador.

Här är det inte enkelt att veta vad som väntar – men en tät historia känns nästan helt givet.

Under 2,5 mål spelas till 1,75 gånger smeten hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,75
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 18.55, onsdag 5 augusti
TV: 
Stream: