Speltips Hammarby IFK Göteborg 20 juli 2020

Speltips Hammarby – Puskas Akademia 27/8: ODDS KOMMER SENARE!

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Enligt rapporter kan Puskas Akademia ställa upp med ungdomslaget när man spelar borta mot Hammarby i EL-kvalet den 27 augusti 2020.

Annons:

Det är speciella tider i det europeiska cupkvalet, som omgärdas av en rad olika regler som inte finns med under en ordinarie, helt vanlig säsong. För det första är vi redan nu försenade i den här kvalfasen, som alltså inleds först i slutet på augusti månad när den brukar vara igång för över en månad sedan.

Det har inneburit att man har behövt stuva om i kvalupplägget, och bland annat är det bara enkelmöten som gäller. Det innebär i sin tur att det lag som lottas, för det är lottning som avgör, att spela på hemmaplan också kommer att ha en genuin fördel på ett sätt som kanske inte riktigt går att se på samma sätt i ett dubbelmöte.

Vidare ska sägas att corona har gjort att det finns restriktioner, både kring resor och vilka spelare som får delta. Det är precis dessa regler som nu kommer att spela en stor roll inför mötet mellan Hammarby och Puskas Akademia.

Enligt uppgifter till Fotbollskanalen ska Puskas Akademia ha massvis med fall av corona i truppen, och man har helt enkelt fått sätta merparten av spelarna i karantän. Det gör i sin tur att ungrarna inte kan åka till Sverige för att spela matchen, och för att få ihop lag har man fått vända sig till juniorerna.

Det återstår att se om matchen överhuvudtaget blir av, om den skjuts upp, om Hammarby får vinsten och vilka spelare som eventuellt då spelar för Puskas Akademia.

Hos spelbolagen har oddset på Hammarbyvinst rasat med flera tiondelar på kort tid, och det är inte lätt att hitta värde på förhand. Men vi tycker ändå att det finns en del att ta fasta på här som kan bli intressant ur ett spelperspektiv.

Hammarby är på gång

Puskas Akademia kommer till den här matchen med en gryende form och har inte förlorat på sju raka matcher. Men problemet är att den ungerska säsongen inte är igång, och att laget inte har spelat skarpa tävlingsmatcher på flera veckor. Detta i kombination med sjukdomsproblematiken gör laget svårbedömt.

Vad vi känner oss mer säkra på är att Hammarby verkligen tar matchen på allvar, och att man har en ganska god form efter en svag inledning på säsongen. Nu har man visserligen två raka poängtapp, men vi räknar med att man reser sig här.

En tredje fördel för Hammarby är att man spelar på hemmaplan, på ett underlag som bortalaget Puskas Akademia med största sannolikhet inte kommer gilla. Det är få svenska lag som gillar konstgräs – trots att man spelar minst var tredje match på underlaget. Det gör att Hammarby lär kunna sätta ett tempo som Puskas Akademia inte riktigt orkar med.

Just nu finns det inga odds ute på matchen, men vi tror att det kommer att komma med tiden och uppdaterar då denna artikel med ett odds, ett speltips och fler saker att tänka på.

Det hela beror på om matchen överhuvudtaget spelas, och vilka spelare som då finns tillgängliga. Håll till godo.

Annons:

Speltips:

Speltips: Odds och speltips kommer!
Odds: Odds och speltips kommer!
Bolag:
Spelstopp: 19:00, torsdag 27 augusti
TV: 
Stream:  Expressen