stream aston villa liverpool

Speltips inför AGF Århus – FC Honka 27/8: Nordiskt möte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

AGF Århus måste gälla som klara favoriter inför matchen mot finska FC Honka i den första Europa League-kvalrundan den 27 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är bara den första kvalrundan till Europa League och som bekant innebär det att vi får se ett par minst sagt konstiga lag tävla om att ta sig vidare. Då menar vi konstiga i den bemärkelsen att det knappast är lag som kommer att gå särskilt långt, eller synas i ett gruppspel senare under säsongen.

Men det ska såklart spelas kvalspel och drömmen om att ta sig till gruppspelet finns alltid där, som en liten, liten godbit som finns i fjärran. Men just för det finska laget FC Honka känns det synnerligen avlägset.

Det ska sägas att huvudstadslaget från Helsingfors, alltså inte FC Honka, har gjort det ganska bra tidigare och är det lag som skulle kunna ta sig hela vägen till ett gruppspel om stjärnorna stod rätt på himmelen. Men för FC Honka känns det nästan omöjligt.

Som om det inte vore nog med det inleder man också kvalspelet med en ganska tuff lottning eftersom man spelar borta mot AGF Århus. Det är rent geografiskt ganska fördelaktigt, och det är skönt att inte behöva lägga massa tid och energi på en resa, men det är ändå en tuff lottning.

Danska lag i allmänhet har varit starka i Europaspelet på slutet, och AGF Århus har en fin generation spelare som gör att man måste ta laget på allvar.

AGF Århus är favoriter

Men som bekant har den danska ligasäsongen varit över sedan i slutet av juli månad och för AGF Århus har det bara blivit internmatcher och vissa speciallösningar till träningsmatcher sedan dess. Det gör att vi i nuläget inte riktigt kan veta var vi har AGF Århus, även om man avslutade säsongen på i princip starkast möjliga vis med tunga vinster mot FC Midtjylland och FC Köpenhamn, och kryss mot FC Nordsjälland på bortaplan.

FC Honka är ofta dominanter i den finska fotbollen, och har nu elva raka matcher utan förlust. Men det är på en helt annan nivå som man ska upp och tävla nu.

Det som är en fördel är att den finska ligan varit igång ett tag, och att man har spelat matcher konsekvent under augusti månad. Det skulle kunna vara en liten fördel för bortalaget inför den här matchen i Danmark.

Men vi tror inte att det räcker. AGF Århus kommer att vinna bekvämt, men det blir ingen utklassning eftersom det inte är ett lag i toppform nu.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,71 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,71
Bolag: Casumo
Spelstopp: 19:00, torsdag 27 augusti
TV: 
Stream: