23 november 2016 Ludogorets Basel

Speltips inför Basel – Frankfurt 6/8: Tufft läge

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Eintracht Frankfurt har inte spelat tävlingsmatch på en månad inför matchen borta mot FC Basel i Europa League-slutspelet den 6 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Vi har fått vänta i snart ett halvår, men nu är det äntligen dags för returmötena i Europa League-slutspelet och därmed även matchen mellan schweiziska FC Basel och det tyska storlaget Eintracht Frankfurt.

Här kan vi minst sagt snacka om svängningar inom loppet av bara en säsong, med ett FC Basel som gått starkt under året och radat upp vinster i Europa League, samt ett Eintracht Frankfurt som inte var nära att upprepa bedriften från förra året när man sånär gick till final i turneringen.

Nu är man i för sig i åttondelsfinal med allt vad det innebär, men efter att ha förlorat det första mötet, på hemmaplan, med hela 0-3 känns det som att det är tack, godnatt, adjö och ”hejdå, vi ses en annan dag” för den tyska storklubben.

Nu får man inte ens njuta av sina legendariska bortaföljen, som supportrarna är kända för. Det i sig är såklart deppigt, men rent sportsligt gör det att man förmodligen får än svårare att motivera sig.

Tänk på att Eintracht Frankfurt inte har spelat en skarp tävlingsmatch sedan Bundesliga tog slut, och som alla vet var det redan i slutet av juni månad. Det är alltså en hel sommar sedan, om man ska göra det enkelt för sig.

Avslaget möte

FC Basel är för många ett klassiskt lag i dessa sammanhang och för ett par år sedan var man så gott som givna i Champions League, och tog sig inte sällan vidare till slutspelet därtill. Det gör att man alltid har respekt för det här laget när det ska till att spelas stora matcher i europeiska cupsammanhang.

Just den här gången ser förutsättningarna också ut att vara gynnsamma, och det schweiziska hemmalaget kommer till matchen helt utan skador, avstängningar och andra frånvarande spelare. Det är såklart fina förutsättningar.

Som om det inte vore nog med det kommer man att slippa möta Djibril Sow i bortalaget, eftersom Eintracht Frankfurt lämnar spelaren hemma. Detta då han är avstängd och helt enkelt inte tillgänglig inför drabbningen.

Vidare ska sägas att det här är ett möte som i princip redan är avgjort och det kan bli tal om att bara ta det här i mål. Aningen avslaget? Ja, utan både publik och någonting att verkligen spela för känns det ganska givet.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,80 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1,80
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, torsdag 6 augusti
TV: 
Stream: