11 augusti 2019 BK Häcken Malmö FF Speltips

Speltips inför Malmö FF – Wolfsburg 27/2: Returmöte på Stadion

Malmö FF måste vända på underläget från den första matchen, men returen mot Wolfsburg i Europa League lever i allra högsta grad den 27 februari 2020.

  Spela 1X till 1,71 hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är svårt att klaga på den insats som Malmö FF gjorde i sin allra första match mot Wolfsburg i den här sextondelsfinalen. Det såg länge ut som att man skulle få med sig ett ännu bättre resultat hem till Malmö, men efter två hemmamål blev det till slut 2-1 till Wolfsburg.

Men tack vare bortamålet och uddamålsförlusten lever det här till returen, och när lagen nu gör upp på Stadion i Malmö kan i princip allting hända. Malmö FF har genom åren vält betydligt tyngre elefanter på sin hemmaplan, i mer prekära situationer.

Det som oroar är såklart att man inte är helt i fas än, och att det fortsatt är extremt tidigt på den svenska tävlingssäsongen. Där har Wolfsburg en stor fördel. Men en nackdel för tyskarna är att man nu är ännu större favoriter, tack vare att man trots allt sitter i förarsätet efter första matchen.

Arnor Traustason och Sören Rieks kunde inte fullfölja hela matchen i Tyskland, men den sistnämnda ska vara tillbaka i fullt slag igen. Det återstår att se om han får starta nu. Den förstnämnda, islänningen, får däremot rikta in sig på att se matchen från sidan. Åtminstone är det bedömningen man gör just nu.

Annons:

MFF förlorar sällan hemma

Under senare delen av 2010-talet har Malmö FF etablerat sig som ett givet lag ute i Europa, och en stor faktor som är viktig att ha med sig är att man stabiliserat sitt spel på bortaplan. Men det som sticker ut allra mest är att man kunnat slå nästan allt motstånd på sin hemmaplan – och att man står upp bra mot alla motståndare.

Chelsea vann visserligen med 2-1 på Stadion i Malmö, men då var MFF helt ur säsong och kunde ändå få med sig ett resultat som gjorde att det levde inför returen. Det var ganska imponerande. Nu möter man ett mer överkomligt motstånd – ett par veckor senare på året än vid samma läge i turneringen förra året – och det här är ett avgörande möte. Då har vi svårt att se hur MFF skulle förlora.

Kevin Mbabu är dessutom avstängd för bortalaget, som ser ut att sakna både William och Igancio Camacho också. Därtill är lagets kapten med stor sannolikhet borta. Ett par tunga tapp för det tyska laget.

1X spelas därför till 1,71 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  1X
Odds:  1,71
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:55, torsdag 27/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: