Speltips West Bromwich Wolverhampton

Speltips inför Olympiakos – Wolverhampton 12/3: Coronafokus

Coronoviruset hamnar i fokus inför mötet mellan Olympiakos och Wolverhampton i Europa League torsdagen den 12 mars 2020. Den första av två åttondelsfinaler.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Europa League är såklart inte en turnering som är immun mot det virus som nu går runt om i hela världen, och som gör att osäkerheten kring idrottsevenemang är större än på länge på olika platser runt om i världen.

Det spekuleras nu vilt i att matchen mellan Olympiakos och Wolverhampton ska spelas inför tomma läktare. Detta sedan ägaren i hemmalaget har dragit på sig sjukdomen, eller smittan rättare sagt, och därmed riskerar det att finnas smitta runt om Olympiakos som klubb.

Hur som helst tänker vi försöka fokusera lite mer på det sportsliga här, men känslan är att hemmaplansfördelen kommer att suddas ut en aning. Det gör att Wolverhampton, som i våra ögon alltid varit favorit, blir ännu lämpligare att spela på.

Det kan vi avslöja redan nu, att i vårt speltips kommer vi att backa Wolverhampton. Vår känsla är att laget dominerat under Europa League hittills, och att det inte finns någonting som pekar på att man tänker slå av på takten.
Annons:

Wolverhampton är favoriter

Wolverhampton kommer till den här matchen med en ganska positiv trend även i liagspelet, även om man tappade poäng hemma mot Brighton senast. På det hela taget har säsongen varit mycket bra för Wolverhampton, som imponerade stort i sextondelsfinalen mot Espanyol där man vann med 4-0 i det första mötet och dödade spänningnen direkt.

Nu möter man ett Olympiakos som alltid är svåra att veta vad man har, just eftersom de blandar och ger. Däremot slog man ut Arsenal i den förra omgången och visade då att man är ett lag som kan göra skada i Europa League.

Men Arsenal har sitt fokus på andra saker nu, och laget är inte färdigbyggt under sin nya tränare. Därför tror vi att mötet med Wolves blir svårare.

Wolves draw no bet spelas till fina 1,60 gånger krämen hos Unibet. Då får vi alltså pengarna tillbaka om matchen slutar med ett kryss.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Wolves draw no bet
Odds: 1,60
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, torsdag 12/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: