19 juli 2018 Lech Poznan Gandzasar Kapan speltips

Speltips inför Rangers FC – Bayer Leverkusen 12/3: Tuff lottning

Det blir tufft läge direkt i åttondelsfinalen för Rangers FC och Bayer Leverkusen, som båda hoppas gå långt i Europa League inför mötet den 12 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Bethard!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Europa League är framme vid nästa fas, och efter sextondelsfinalerna ska vi nu se vilka lag som kan ta sig vidare från åttondelsfinal till kvartsfinal. Det är nu det börjar bli allt hetare lag kvar i turneringen – med färre uppstickare.

Det kan såklart anses lite tråkigt, men det gör också att det finns många heta matcher att sätta tänderna i. På Ibrox Stadium ska hemmalaget försöka få med sig ett bra resultat mot gästande Bayer Leverkusen, som alltid är att räkna med i dessa sammanhang.

Senast lagen möttes var 2011 i en träningsmatch, och då vann tyskarna faktiskt med 2-0. Men det spelar såklart ingen som helst roll just nu.

Båda lagen kommer med ganska bra form, även fall Rangers FC Har förlorat ett par tunga matcher på slutet i det inhemska liga- och cupspelet. Steven Gerrard har ryktats vilja lämna klubben i sommar, samtidigt som Bayer Leverkusen har vunnit nästan samtliga matcher sista månaden.
Annons:

En tuff match

Det här har inte varit den allra bästa vårsäsongen för mittbacken Filip Helander, som sedan han kommer till Rangers FC varit en viktig spelare som rent av gjort ett par mål också när han följt med upp på höärnor. Men mittbacken har fortfarande skadebekymmer och kommer inte att spela på ett tag. EM 2020 kan vara ett litet orosmoment för honom, även om han själv är ganska lugn med just den biten.

Klart är i alla fall att det blir ett par avbräck utöver svensken för hemmalaget i den här matchen. James Tavernier, Ryan Jack och den klassiska forwarden Jermain Defore är utanför laget på förhand. Förhoppningen är dock att de tre sistnämnda ska kunna spela – snart eller rent av under kvällens match.

Här tror vi på en jämn första match, och vi rekar under 2,5 mål till 1,90 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds: 1,90
Bolag: Bethard
Spelstopp:  21:00, torsdag 12/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: