Speltips Sevilla Mallorca 12/7

Speltips inför Sevilla – Cluj 27/2: Klasskillnad

1-1 slutade det första mötet mellan CFR Cluj och Sevilla och nu väntar returen i Spanien och på Ramón Sánchez Pizjuán. Av det mesta att döma borde hemmalaget hålla för det klara favoritskapet.

  Spela sevilla -1,5 (asian) till oddset 2,11!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Sevilla var spelförande, hade mest klart mest boll och kom till flest målchanser – ändå var de nära att hamna i uppförsbacke från förra veckans match mot Cluj, i den inledande fasen av Europa League-slutspelet.

Inhoppande Youssef En-Nesyri lyckades dock kvittera till vad som också blev slutresultatet, 1-1, under slutminuterna och det innebär att Sevilla har fördelen i dubbelmötet som helhet – vinst, oavsett med vilka siffror, i den här matchen innebär avancemang. 0-0 likaså. 1-1 förlängning och övriga kryssresultat att Cluj tar sig vidare.

Att inte ta Cluj på allvar skulle dock kunna stå sig dyrt. De kom tvåa, före Lazio samt Rennes och bakom Celtic, i gruppspelsfasen och hade ett facit om 4-0-2. Men klarar de av att hålla standarden på liknande nivå framöver? Tveksamt. Normalt ska Sevilla vara ett klasserna bättre lag.

Sevilla må vara lite upp och ner, inte alltid att lita på fullt ut, men är ändå placerade som fyra i La Liga och senast krossades toppkonkurrenten Getafe med tre mål mot noll – på bortaplan! En av årets bästa prestationer.

Hit kommer spanjorerna utan tillgång av Óliver Torres samt Daniel Carrico medan Tomás Vaclik, som fick kliva av skadad under helgens match, är i riskzonen att behöva stå åt sidan. Gästerna från Rumänien har hela truppen intakt.

Annons:

Sevilla väger tyngre

Hur man än vrider och vänder på det. Värderar in vad Cluj presterade under gruppspelet. Visst ska väl Sevilla med absolut största säkerhet fixa det här?

Det handlar trots allt om en spansk mot en rumänsk storklubb. Som natt och dag. Helt olika scener.

Sevilla har dessutom en historia av att vara starka i de europeiska slutspelen, även om förra årets Europa League-slutspel var ett fiasko – skickades ut av Slavia Prag i åttondelsfinalen. Någon repris på det blir det väl inte här?

Komna från en superinsats, nu med hemmaplansfördelen och mot ett väsentligt mycket sämre lag. Vi spelar Sevilla med -1,5 mål (asian handicap) till en bra bit över dubbla insatsen hos Bet365. Spelet sitter då om de vinner med minst två måls marginal.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 000 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sevilla -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,11
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, torsdag 27/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: