Speltips Inter Sassuolo

Speltips Inter – Bayer Leverkusen 10/8: Avgörande möte

Kvartsfinalen mellan Inter och Bayer Leverkusen i Europa League avgörs i ett enda möte, som spelas måndagen den 10 augusti 2020.

Annons:

Det är viktigt att ha med sig de speciella förutsättningar som just nu råder under avslutningen på den här Europasäsongen. Nu är det nämligen dags för kvartsfinaler i Europa League – som alla kommer att spelas i raka enkelmöten snarare än dubbelmöten som är kutym i dessa sammanhang.

Det här innebär en rad olika saker, och ur ett bettingperspektiv gäller det att väga in det faktum att allting avgörs över 90 minuter. Vad betyder det för lagens inställning till drabbningen? Hur kommer matchbilden att påverkas? Vilket lag missgynnas av att inte kunna spela på hemmaplan?

Det som vi tidigare haft som självklarheter – eller oskrivna regler – kring dubbelmöten och slutspelssammanhang i Europaspelet går nu inte att applicera på den här säsongen.

Här kommer hur som helst Inter att spela hemma mot tyska Bayer Leverkusen. I vår värld är det italienarna som är det klart bättre laget, och formen man visade med en klar vinst mot Getafe i åttondelsfinalen bådar gott.

Här är en stor fördel också att Inter spelat sin säsong hela vägen in på augusti, medan Bundesliga var klara redan i slutet på juni månad. Hur ska man kunna förväntas ladda om till den här matchen på optimalt sätt?

Ett rakt speltips

Inter har avslutat säsongen med ett par skador, och som det ser ut inför kvartsfinalen mot Bayer Leverkusen har man en trupp som mår aningen bättre. Däremot kommer det inte att bli något spel för Matias Vecino eller Stefano Sensi här heller.

Vad man kan ha med sig är att Alexis Sanchez nu har skrivit på ett permanent avtal med klubben och därmed kan avsluta säsongen med klubben. Det faktum att han tidigare under året faktiskt spelat med Inter i Europa League gör att han är tillgänglig hela vägen, att jämföra med flera andra värvningar i andra klubbar som nu inte är spelklara för att det här inte tillhör höstsäsongen utan helt enkelt det senaste årets säsong.

Paulinho är den enda spelare som ser ut att missa matchen för bortalaget, som kanske återigen låter 17-årige talangen Florian Wirtz starta. Han fanns på planen senast mot Rangers FC, i en match som däremot var avgjord redan innan returmötet. Vad man ska ha med sig är att Kerem Demirbay är tillbaka i laget efter sin avstängning senast.

Inter vinner spelas till 2,12 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Inter vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,12
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, måndag 10 augusti
TV: 
Stream: