25 februari 2019 öster malmö ff speltips svenska cupen

Speltips Malmö FF – Lokomotiva Zagreb 24/9: Vinstkrav

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Malmö FF gäller som klar favorit hemma mot kroatiska Lokomotiva Zagreb, och går för vinsten den 24 september 2020 i EL-kvalet.

  Rygga vårt speltips hos william hill!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är inte sällan en deppig syn att följa de svenska lagen som ska kvala till europeiska gruppspel varje sommar, men om det är något lag som visat att man har rutinen och kapaciteten att hävda sig mot europeiska klubbar är det Malmö FF.

Efter två imponerande insatser är MFF nu framme vid den tredje kvalrundan till Europa League, och gäller som favorit hemma mot Lokomotiva Zagreb. Det är en klar fördel att nu få spela på hemmaplan när det är enkelmöten som avgör vägen till gruppspelet.

Å andra sidan ska sägas att Malmö FF, eller Lokomotiva Zagreb om kroaterna vinner torsdagens match, fått en mardrömslottning i den sista rundan. Då väntar den spanska ligasjuan Granada, som pumpat in enorma pengar i klubben och som för första gången ska spela i Europa. Det lär med andra ord vara ett oerhört taggat lag som väntar då.

Men first thing first, som man säger där borta i Staterna. För att ta sig vidare till Europa League-playoff behöver Malmö FF vinna torsdagens match, och även om gäller som favoriter ska jobbet göras.

Det är oroväckande att Anders Christiansen med största sannolikhet inte finns med i laget inför den här matchen heller. Vidare är målvakten Johan Dahlin högst osäker. Han fanns med på planet till Ungern för en vecka sedan, men slängde in handduken en timme innan match. Marko Johansson har dock imponerat mellan stolparna när han fått chansen.

Enormt favoritskap

Enligt spelbolagen är favoritskapet stort för Malmö FF, och som minst är oddset nere på under 1,30 gånger pengarna. Det är sällan vi ser ett svenskt lag med sådana odds på sig så här långt in i ett Europa League-kval och det ställer såklart helt andra krav på MFF nu.

Bortalaget spelar i den kroatiska ligan och gäller som farmarklubb till storklubben Dinamo Zagreb, som faktiskt åkte ut Champions League-kvalet i förra rundan mot ungerska Ferencvaros. Det i sig är inte heller så imponerande och kanske är kroatisk klubblagsfotboll lite på dekis.

Malmö FF har bara tagit tre poäng på sina fyra senaste allsvenska matcher, men har däremellan två raka 2-0-vinster i Europa. Där känns det som att man vet vad som ska göras. Motståndet för dagen har fyra (!) raka matcher utan vinst och ser ganska tunna ut just nu.

MFF har haft en förmåga att sätta en tidig prägel på sina matcher i Europa, och jag litar blint på att man tänker göra samma sak här.

Malmö FF vinner första halvlek spelas till 1,85 gånger såsen hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos william hill – 100 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: MFF vinner första halvlek
Odds: 1,85
Bolag: William Hill
Spelstopp: 19:00, torsdag 24 september 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: