Speltips Brighton Manchester United 30 juni 2020

Speltips Manchester United – LASK 5/8: Dominans

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det här känns som ett returmöte som inte ens behöver spelas och Manchester United är enorma favoriter inför mötet med LASK den 5 augusti.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Europa League är tillbaka och eftersom slutspelet redan var igång innan man avbröt det hela har man valt att hitta en lite speciell avslutning för att få det här i mål. Matcherna som redan hade inletts spelas nu klart – och övriga matcher spelas i enkelmöten fram till att vi ska avgöra det med final om några veckor.

Tänk då på att en del dubbelmöten nu redan är avgjorda – och kan framstå lite avslagna inför returen. Ett sådant spelas på Old Trafford, där Manchester United redan dödat det här mot LASK efter att ha vunnit med 5-0 på bortaplan. Det säger sig själv att det knappast är en match som lever det här.

Men det ska spelas, och det ska såklart spelas på precis samma sätt oavsett vad.

Manchester United visade senast att man är ett så pass mycket bättre lag att det här inte ens borde bli match. Då ska vi också ha med sig att laget spelade tävlingsmatch bara för någon vecka sedan, och mest troligt har igång formen på ett bra sätt.

Att då jämföra med LASK som inte spelat match på hur länge som helst, vars form inte är särskilt god och som har siktet inställt på nästa säsong snarare än den här. För det här är en match som ändå räknas till förra säsongen (eller den pågående rättare sagt).

Asian handicap

Under den här säsongen har man formerat en startelva med flera unga spelare och det känns som att Ole Gunnar Solskjaer verkligen gjort sitt yttersta för att få ordning på den generationsväxling som helt enkelt varit tvungen under flera säsonger.

Nu kommer man till matchen utan Axel Tuanzebe, och i övrigt spelar inte heller backarna Phil Jones och Luke Shaw. Men den elva som går att sätta på benen är fortfarande stark och håller en nivå som LASK inte är i närheten.

Det blri såklarat inte bättre av att österrikarna saknar ett par av sina allra bästa spelare. Markus Wostry, Thomas Goiginger och Marvin Potzmann står utanför laget. Tänk också på att det här alltså är ett lag osm inte spelat skarpa matcher på över en månad.

Det må redan vara avgjort, men Manchester United tänker såklart inte förlora på hemmaplan.

Manchester United -1 spelas till 1,70 gånger smeten hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester United -1
Odds: 1,70
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, onsdag 5 augusti
TV: 
Stream: