Speltips Juventus - Napoli

Speltips Napoli – Rijeka 26/11: Viktig vinst

Napoli behöver städa av motståndet Rijeka ännu en gång, men gäller som enorma favoriter på förhand inför den 26 november 2020.

Det är en minst sagt jämn grupp som nu utspelar sig mellan Napoli, Real Sociedad och AZ Alkmaar. Med i gruppen finns i för sig även Rijeka, men det är bevisligen inte ett lag som har på den här nivån att göra.

Nu var man i för sig relativt nära att ta poäng senast, hemma mot Napoli, men även den gången förlorade man och det med 1-2. Det gör att man på tre omgångar står på tre förluster, noll inspelade poäng och sju insläppta mål.

Det är i för sig lite lovande att man lyckats göra mål på två av sina motståndare hittills, men man har samtidigt aldrig varit riktigt, riktigt nära att få med sig poängen. Det är ett hack upp till samtliga lag och vi kan enkelt konstatera att Rijeka har fått en ordentlig mardrömslottning i det här gruppspelet.

Nu har man fortfarande en liten chans att ta sig vidare, men det behöver vända snarast och förlorar man mot Napoli är drömmen om slutspel helt släckt. Troligen innebär allt annat än en vinst att hoppet är ute för deras del.

Napoli går för gasen

Napolis inledning på den här säsongen har varit lite upp och ner, men man har hunnit ta sig med strax efter toppen i Serie A och i toppen av sin grupp i Europa League. Det är alltså ett helt okej utgångsläge som man har inför fortsättningen på säsongen.

Nu senast förlorade man tungt hemma mot AC Milan med 1-3 och innan dess har man också nyligen förlorat, även det hemma, mot succélaget Sassuolo. Alldeles uppenbart har man en bra bit kvar för att kunna hävda sig mot de allra bästa lagen den här säsongen också.

Det gör att jag tror man ser det här spelet i Europa som ganska viktigt för att hålla energin uppe och känna att man faktiskt är att räkna med.

Spelbolagen håller Napoli som enorma favoriter här och det finns inget större värde på det raka spelet, som är nere på så lite som 1,10 gånger såsen hos ett par spebolag.

Båda lagen INTE göra mål spelas nu till 1,66 gånger såsen hos Betsson.

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – nej
Odds: 1,66
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, torsdag 26 november 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: