7 februari 2020 Roma Bologna Speltips

Speltips Sevilla – AS Roma 6/8: En enda match

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det blir ett enda avgörande möte mellan Sevilla och AS Roma som helt avgör vilket av lagen som tar sig vidare i Europa League-slutspelet den 6 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går inte att klaga på den spänning som råder inför mötet mellan Sevilla och AS Roma i nuvarande Europa League-slutspel. När många andra lag förbereder sig på att spela returmöten ska alltså Sevilla och AS Roma nu avgöra sitt öde i turneringen över en enda match, och på neutral mark.

Såklart var det här den mest fungerande, mest rättvisa, lösningen som gick att hitta. Men det är samtidigt viktigt att ha med sig. Vad spelar det för roll? Och vilket lag kommer att kunna hantera pressen av det som blir en direkt avgörande utslagsmatch bäst?

Sevilla har inte spelat någon match på över två veckor och det blir en liten nackdel mot ett AS Roma som avslutade sin säsong med att vinna borta mot Juventus med 3-1 så sent som i lördags.

Å andra sidan är väntetiden och vilan efter den sista spanska ligaomgången så pass kort att det inte är en jättestor faktor. Det är klart värre för de tyska lagen, vars säsong har varit över under lång tid.

Vi har en klar favorit

Sevilla kommer troligen till spel utan Nemanja Gudelj och Tomas Vaclic. Den senare har problem med en knäskada och kommer därför att behöva slåss ordentligt för att kunna sapela mer under augusti månad. Den förstnämnda spelaren, Nemanja Gudelj, har testats positivt och kommer därför inte att få spela förrän han är friskförklarad.

I bortalaget finns det troligen ett par tyngre tapp. Lorenzo Pellegrini och Antonio Mirante har inte spelat på ett tag, men har tagits ut i matchtruppen och kan därför ta sig an Sevilla om de vaknar upp på matchdagen med fräscha kroppar. Däremot kommer inte Jordan Veeretout att spela efter att ha fått ännu en varning senast i Europa League.

Sevilla är urstarka i Europa league och anses av många vara det optimala laget för den här turneringen. På sina 13 senaste matcher har man exempelvis bara en förlust, och på senare tid har även underspelet varit återkommande.

Tänk på att det här är ett möte som spelas på neutral mark, och som avgörs i en enda match. Vilka har då vad som krävs? Känslan är att det ligger mer i AS Romas nuvarande stil att tyvärr klappa igenom när det behövs som mest.

Sevilla draw no bet spelas till 1,64 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sevilla draw no bet
Odds: 1,64
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:55, torsdag 6 augusti
TV: 
Stream: