Speltips Inter Sassuolo

Speltips Sevilla – Inter 21/8: Final i Europa League

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är äntligen dags för Europa League-final fredagen den 21 augusti 2020. Sevilla ställs mot Inter på neutral mark, och vi rekar med odds inför avsparken.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Sommarens stora finalhelg tar fart på fredagen när Europa League finalen går av stapeln på RheinEnergiStadion i Köln.

Två lag som verkligen har prickat formen sen början på det här året, Sevilla som obesegrade senaste 20 matcherna medans Antonio Contes mannar har blott en förlust på senaste 15 matcherna och i Europa League har man demolerat motståndet där en viss Romelu Lukaku varit i lysande form och sprutat in mål.

Sevilla som har vunnit den här turneringen 5 gånger har ju en fördel av dessa sammanhang men det ska man ta med en nypa salt då ett pånyttfödd Inter med Conte och tomma läktare gör den här finalen till något alldeles extra.

Skadeläget i båda lagen

Enligt rapporter kommer Sevilla att spela finalen med starkast möjliga lag, och som det ser ut just nu kommer det inte finnas några spelare som måste stå över matchen. Med andra ord kan man formera precis vilket lag man önskar. Det är en stor fördel.

Inter kommer däremot till spel utan Matias Vecino, och dessutom är Alexis Sanchez tydligen lite osäker till spel. Han har dragit på sig en muskelskada i träning, och det är inte lätt att veta hur pass illa det är. Det är ingenting som Inter vill vara tydliga med i det här skedet.

Sist men inte minst ska sägas att Achraf Hakimi visserligen är klar för laget, men då han blev klar i sommar är han inte tillgänglig här. Det är dock inte en spelare som laget räknat med. Men det är trots allt en viktig poäng att förtydliga inför den här finalen i Europa League.

Två offensiva lag i Europa League-finalen

När man läser införrapporter i diverse tidningar så får man känslan att det här kommer bli en tillknäppt final där lagen förväntas känna på varandra och eventuellt försvara sin ledning.

Jag tror det blir helt tvärtom. Vikten av att vinna en titel under ett såhär speciellt år och speciella förutsättningar där målen har flödat i Europa League under säsongen så tror jag att båda lagens offensiv kommer få komma till en hel del avslut. Martinez och Lukaku i fenomenal form, Suso & Ocampos på andra sidan så är jag övertygad om att vi får se mål.

Hur ska dessa två lag gå mållösa från en final är min fråga? Det tror jag inte de gör, utan jag tror vi får se mål, och utan publik så har vi sett att många lag vågar mer i det offensiva spelet.

Hur slutar denna matchen och vilket spel är det vi ska fokusera på med dessa förutsättningar?

Jag har hittat ett fint spel på över 2,5 mål på Coolbet som ger oss 2,05 gånger pengarna.

Jag tror Inter komma dra det längsta strået och vinna Europa League, men Sevilla kommer ge dem en match hela vägen in i sista sekund.

Vi lutar oss tillbaka på storbildskärmen nere på gården och hoppas på en fartfylld och härlig final!

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,05
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, fredag 21 augusti
TV: 
Stream: