Speltips Wolverhampton Bournemouth 24 juni 2020

Speltips Wolverhampton – Olympiakos 6/8: Retur

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Europa League är tillbaka med sina åttondelsfinaler, där Wolverhampton sitter i förarsätet mot grekiska Olympiakos inför returen den 6 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Vi är förmodligen inte de enda som har längtat tillbaka till den europeiska cupfotbollen, och när den kör igång är det med full kraft. Det finns ingen rast och ingen ro inför det som ska bli avgörandet på säsongen i Europa League.

En del åttondelsfinaler är halvvägs i mål, och dessa kommer nu att spelas klart innan det är dags för ett specialupplägg för kvartsfinalerna och framåt. Wolverhampton Wanderers har ena foten bland de sista åtta efter att spelat till sig 1-1 på bortaplan mot Olympiakos i den första matchen.

Ett bortamål innebär som ni förstår att Wolverhampton Wanderers just nu är vidare, och att grekerna måste gå för att vinna på engelsk mark. Det är på intet sätt en omöjlighet, men det är inte heller en enkel uppgift.

Wolverhampton Wanderers spelade match så sent som förra veckan, medan Olympiakos har fått vila i över två veckor efter sin vinst mot AEK Aten. Det gör att vi är lite osäkra på statusen hos grekerna faktiskt.

Rakt spel hämtas

Wolverhampton Wanderers kommer till matchen med sitt starkaste lag, och det som många tror kan bli ett lag som tappar sina bästa spelare inför nästa säsong är fortsatt intakt. Det finns inte heller några skador, avstängningar eller andra former av avbräck inför matchen mot Olympiakos. Det kan man inte kalla någonting annat än en klar fördel för hemmalaget.

Märk väl att Daniel Podence alltså spelar mot sin tidigare klubb här. Det är en faktor som alltid är intressant att ha med sig, men kanske lite mer i rollen som tv-tittare än en som ska syssla med betting på matchen.

I bortalaget kommer Ruben Semedo inte till spel. Han fick rött kort efter en knapp halvtimme i det första mötet och kommer därför inte att spela här. Men då klarade man sig trots allt ganska bra utan honom.

För hemmalaget är det vinst i Europa League som gäller för att det ska bli ett nytt äventyr nästa år. Det är bara att tuta och köra.

Wolverhampton vinner spelas till 1,71 gånger smeten hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Wolverhampton vinner
Odds: 1,71
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, torsdag 6 augusti
TV: 
Stream: