Speltips Sevilla Mallorca 12/7

Speltips Wolverhampton – Sevilla 11/8: Kvartsfinal

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är dags för kvartsfinal i Europa League mellan Wolverhampton Wanderers och Sevilla tisdagen den 11 augusti 2020. Förväntningarna är stora på förhand.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går inte att tänka någonting annat än att tisdagens möte mellan Wolverhampton Wanderers och Sevilla ska bli någonting alldeles extra, och en match som vi mycket väl kan komma att minnas. På förhand känns det som att alla förutsättningar är på plats för att få se underhållning.

Det är två lag som båda är klara med sin respektive säsong, och som nu ämnar kräma ut det sista från sina spelare innan säsongen är över helt och fullt. Det är tre matcher som återstår innan man kan stå med hela handen på pokalen, och kröna säsongen med en stor titel ute i Europa. Det är någonting som både Wolverhampton Wanderers och Sevilla strävar efter.

Formen är också god i båda läger, efter att man tagit sig vidare till den här fasen via vinster mot Olympiakos respektive AS Roma.

Eftersom Wolverhampton Wanderers och Sevilla inte direkt är lag som stöter på varandra ofta är det inte helt lätt att veta vad man ska vänta sig på förhand, och hur styrkeförhållandet ser ut, men vi har goda förhoppningar om att se en offensiv fotboll. Det är där båda lagen har sina absoluta styrkor.

Tänk på att det här mötet spelas över 90 minuter, med eventuell förlängning och straffar, och att allt ska komma att avgöras i den här matchen som spelas på neutral mark.

Blgm blir vårt speltips

Wolverhampton Wanderers går in i avslutningen på säsongen med drömmen om att bärga en titel i Europa League, och det är på intet sätt en omöjlighet med tanke på den fina trupp som man har att tillgå. Nu ska i för sig sägas att man får klara sig utan nyckelspelaren Jonny, som gick av tidigt senast mot Olympiakos och som inte kan spela här.

I övrigt kan Wolverhampton Wanderers formera precis det lag och den startelva man önskar, och i det här läget finns det ingen som helst anledning att göra någonting annat än att spela starkast möjliga lag.

Det får sägas att förutsättningarna också är gynsamma i Sevilla, som ser ut att formera samma elva som senast. Nemanja Gudelj är på väg tillbaka igen efter att ha haft corona och lär kunna spela snart, men kanske måste vilas nu. Det beror på en rad olika säkerhetsfaktorer som sköts otroligt noga. Tomas Vaclik är också osäker till spel, men i övrigt kan man alltså formera vilken elva man vill. Det lär bli samma som i den stabila vinsten mot AS Roma på torsdagskvällen.

Båda lagen göra mål spelas till 2,08 gånger krämen hos Unibet är ett otroligt överodds sett till att det här är ett enda avgörande möte, att båda lagen är synnerligen starka i offensiven och att man kommer våga gå för vinsten.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 2,08
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, tisdag 11 augusti
TV: 
Stream: