Speltips Alavés Real Sociedad 18 juni 2020

Speltips Alavés – Real Sociedad 18/6: 1X2-spel

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Deportivo Alavés ser inte heta ut och vi väntar oss att de får det svårt mot Real Sociedad, trots hemmamatch på Mendizorrotza Stadium, och vårt speltips ska dubbla ditt investerade kapital, är planen.

  Rygga vårt speltips till dubbla insatsen hos bethard!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av spansk toppfotboll! Läs mer här.

Lag som vill studsa tillbaka

En mardrömsstart. Pacheco tappade huvudet totalt i Alavés mål när de ställdes mot tabelljumbon Espanyol i omstarten; visades ut efter 19 minuter och då fanns inte orken att stå emot. Förlustsiffrorna? 0-2. Målvakten missar således även den här matchen, eventuellt bredvid kanske-korten Lucas Pérez och Manu García.

Nu har klubben ändå ett förhållandevis bekvämt avstånd ner till bottenträsket och behöver inte tills vidare stressa – men visst, det kan vända fort. Gäller ändå att skramla ihop så mycket som möjligt. Kanske redan med en pinne här?

Real Sociedad spelar för att säkra en plats ut i nästa års Champions League – och om fallet ska bli som sådant, då krävs det mer än vad som visades upp i hemmamötet mot Osasuna senast.

1-1 slutade det efter att man kvitterat med cirka halvtimmen speltid kvar och kort därpå byttes svenskstjärnan Alexander Isak in. Dessvärre blev det inte något mål från varken honom eller lagkamraterna därefter. Får han chansen från start nu, kanske?

Gästerna har Mikel Merino avstängd, Ander Barrenetxea och Luca Sangalli skadelistade. En situation de ska kunna hantera.

Acceptabla bortaodds

Pressen är på Real Sociedad att vinna när de flåsas i nacken av flera konkurrenter; Getafe, Atlético Madrid, Villarreal och Valencia närmast. Ska CL-platsen fixas behöver nivån hållas uppe och vinsterna ticka in. Och insatsen måste vara bättre än den senast, mot Osasuna.

Detta tror vi också att de kommer lyckas med och vid fler än 50% av tillfällena vid rådande förutsättningar tror vi att de vinner den här matchen. Då lockar det raka bortaspelet till precis under dubbla insatsen.

Lagens hemma-/bortastatistik må tala emot det och Alavés förlust kan i viss mån bortförklaras i den tidiga utvisningen, men Sociedad har stegrat upp rejält under 2020 och en plump i protokollet ska inte dras för stora växlar av. Hetare och bättre än motståndarna i afton. Dessutom med mycket på spel.

Dubbla insatsen för den raka tvåan duger. Bethard med oddset.

Annons:
  Rygga spelet hos bethard – Få upp till 1 000 kr i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Sociedad vinner, rak tvåa
Odds: 2,00
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:30, torsdag 19/6
TV: 
Stream: