Speltips Athletic Bilbao Atletico Madrid 14 juni 2020

Speltips Athletic Bilbao – Atlético Madrid 14/2: Tungt La Liga-spel

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det vilar en stor press på Atlético Madrids axlar inför omstarten av La Liga och till söndagens tidiga match mot Athletic Bilbao ska de försöka roffa hem tre pinnar utan João Felix tillgänglig. Lyckas eller ej? Vi tror oss ha svaret!

  Rygga vårt speltips hos william hill – med högst odds!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Se matchen utan kostnadstreama den hos Unibet och få 500% extra att spela för när du gör en första insättning! Regler och villkor tillämpas för bonusen.

Atlético Madrid har mer att bevisa

Uppehållet kom precis efter att Atlético Madrid stått för en makalös insats och skickat ut mästarna Liverpool ur Champions League-slutspelet och även innan dess med en formkurva pekandes åt rätt håll.

Nu är de tillbaka och då är planen att jaga tillbaka en CL-plats i seriespelet – nu som sexa och med pinnen upp till toppkvartetten. Tätt race där känslan också är som sådan att Atlético Madrid har ännu mer att få ut av deras kvalitéer, än vad som visats upp under säsongen som helhet.

Detsamma kan väl också slås fast om Athletic Bilbao – att de har mer att bevisa? Men det ser, med den uppförsbacke som skapats, tufft ut att kunna fixa en plats ut i Europa. Laget har varit alldeles för mycket upp och ner.

Vad som skulle kunna tala emot Atlético Madrid i matchen är att João Felix, avstängd, missar matchen tillsammans med Sime Vrsaljko och eventuellt Vitolo. Men det är fortfarande en stark offensiv uppsättning som huvudstadslaget fogar över. Athletic Bilbao saknar Iñigo Lekue och har Asier Villalibre tveksam.

Tomma läktare – ett potentiellt problem för Bilbao?

San Mamés Barria har länge varit en av de värre arenorna att komma på besök till för La Liga-konkurrenterna, men när Athletic Bilbao inte har hemmapubliken till deras tjänst – visst riskerar man att tappa en del av den styrkan?

Addera på detta att de före uppehållet bara hade vunnit en av deras fem senaste hemmamatcher och formen som helhet var, ja, lite sisådär. Inte på den nivå som önskas eller kanske till och med kan krävas.

Atlético Madrid avslutade innan uppehållet på bästa möjliga sätt och är normalt starkare än Athletic Bilbao. Målet är en topp fyra-plats, det ska kunna lösas och sannolikheten att de tar en fullpottare här värderar vi som stor. Större än vad spelbolagen tror.

Vi spelar Atlético Madrid med -0,25 mål (asian handicap) till strax under dubbla insatsen hos William Hill. Gäller då är halva insatsen tillbaka om de ”bara” skulle fixa oavgjort. 0-1?

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr i freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,92
Bolag: William Hill
Spelstopp: 14:00, söndag 14/6
TV: 
Stream: