Speltips Cadiz Athletic Bilbao

Speltips Athletic Bilbao – Huesca 18/12: Högoddsare

Den 18 december 2020 spelar Athletic Bilbao hemma mot SD Huesca i La Liga, ett möte om tre viktiga poäng i fel ände av tabellen.

Här kan jag redan nu flagga för att det som väntar är lite av ett specialspel och som baseras stort på magkänsla, snarare än vass statistik eller långa efterforskningar. Därför kan man också skruva ner insatsen något.

Det man kan och borde ha med sig är också att Athletic Bilbao väldigt tydligt har ett psykologiskt övertag på SD Huesca när det kommer till tävlingsmatcher. Lagen lottades mot varandra i spanska cupen för två år sedan och då vann Athletic Bilbao båda mötena med god marginal.

Faktum är att Athletic Bilbao vunnit tre raka matcher mot SD Huesca på senare år och att det gör att man rimligen vet hur man ska ta sig an laget. Men med det sagt har Athletic Bilbao tagit en utveckling i fel håll, och SD Huesca har tagit steg i helt rätt riktning sedan dess.

Om vi ser till inledningen på säsongen har den varit en besvikelse för båda lagen. Athletic Bilbao har alltid ambitionen att slåss lite mer i toppen, men det har man inte lyckats med. Faktum är att man halkat efter ganska ordentligt efter flera tunga poängtapp i oktober och november.

I botten hittar vi SD Huesca. Det var förmodligen där som de allra flesta såg framför sig att laget skulle hamna, men det är likväl en besvikelse att ligga som nästjumbo nu.

Athletic Bilbao vinner – till slut

Enligt spelbolagen är det hemmalaget Athletic Bilbao som ska gälla som favoriter, men det är varken något stort eller övertygande favoritskap som vi har att göra med. Det kan jag köpa, med tanke på att Athletic Bilbao är ett lag som har en tendens att släppa in lite för enkla mål.

Min magkänsla här bygger på att Athletic Bilbao ofta inleder matcherna lite segt och att man har varit ganska svaga i den första halvleken. Det öppnar för ett SD Huesca som kan göra avtryck direkt, och som kan kontra in 0-1 redan tidigt.

Men i slutändan är Athletic Bilbao det bättre laget och känslan är att man kommer äta sig in i matchen. På hemmaplan brukar det ofta se ut så.

Athletic Bilbao att vinna efter underläge spelas till hela 13,00 gånger såsen hos Betsafe. Men tänk på att det är ett specialspel, ämnat för en kväll i tv-soffan.

Speltips:

Speltips: Athletic Bilbao vinner efter underläge
Odds: 13,00
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00, fredag 18 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: