Speltips Celta Vigo Atlético Madrid 7 juli 2020

Speltips Atletico Madrid – Elche 19/12: Standardspel

Om man ändå förväntar sig ett Atletico Madrid som vinner sin match kan man lika gärna räkna med att man städar av motståndet Elche.

Det här har varit en inledning på säsongen som i mina ögon inte varit helt optimal spelmässigt för Atletico Madrid, som inte riktigt har hittat sin allra högsta nivå än, och som inte går att känna igen i bland annat Champions League-spelet.

Men faktum kvarstår: man toppar nu La Liga och är vidare till åttondelsfinal i Champions League. Det faktum att man där ska spela mot Chelsea gör också att Atletico Madrid har en god chans att gå vidare till kvartsfinal.

Naturligtvis är det en enorm styrka att man som utomstående känner att Atletico Madrid inte har nått upp till sin högstanivå än, men att man fortfarande har gjort så bra resultat. Var ska det sluta egentligen?

Atletico Madrid har en god trend på slutet, även om man föll mot Real Madrid senast. En svidande förlust i Madridderbyt. Nu behöver man studsa tillbaka direkt hemma mot Elche.

Elche har gjort en stark inledning på säsongen och spelar, lite likt Atletico Madrid, en defensivt inriktad fotboll med bra organisation. Det gör att man är ganska svårslagna.

Atletico Madrid vinner igen

Det har funnits problem med skador hela säsongen, men sakta och säkert tar sig Atletico Madrid tillbaka till mer av en ordinarie truppsituation med bara ett par spelare borta. Hector Herrera, Diego Costa och José Gimenez hade i för sig alla konkurrerat om en startplats i vanliga fall, men missar alla tre mötet med Elche.

Däremot är det glädjande att Sime Vrsaljko nu är tillbaka i full träning, även om han inte är trolig att starta på ett tag. Det är en lång frånvaro det handlar om i det fallet.

I bortalaget är Guido Carrillo och Omenuke Mfulu inte med, vad det verkar, även om båda ska testas sent. Det faktum att bortalaget har en ganska hel trupp kan stärka chanserna att göra ett resultat här.

Men rimligen måste hemmalaget gälla som stora favoriter här.

Atletico Madrid vinner och håller nollan spelas till 1,57 gånger såsen hos Betfair.

Speltips:

Speltips: Atletico Madrid vinner mot noll
Odds: 1,57
Bolag: Betfair
Spelstopp: 14:00, lördag 19 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: