Speltips Celta Vigo Atlético Madrid 7 juli 2020

Speltips Atletico Madrid – Villarreal 3/10: 1X2-spel

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Atletico Madrid gäller som klar favorit inför matchen hemma mot Villarreal i spanska La Liga lördagen den 3 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är en haltande tabell och en säsongsinledning som är lite speciell, men snart ska vi nog se att det börjar sätta sig på allvar där borta i Spanien och La Liga. På lördagen njuter vi redan nu av matchen mellan Atletico Madrid och Villarreal.

Bortalaget har öppnat säsongen lovande med två vinster, ett kryss och en förlust borta mot FC Barcelona. Den kan man väl egentligen leva med, med tanke på att man inte direkt ”ska” ta sina poäng borta mot storlagen.

Det som man vet med Atletico Madrid är att det är ett oerhört svårslaget lag, och att man nu står på 18 raka matcher i La Liga utan förlust säger en del om vilken typ av fotboll man spelar. Men nu har man dessutom fått in spets, inte minst med anfallaren Luis Suarez som anslöt från FC Barcelona. En anmärkningsvärd värvning som kommer att göra Atletico Madrid till ett klart bättre lag under säsongen.

Det såg vi inte minst förra säsongen när Atletico Madrid körde över Granada fullkomligt, och vann med hela 6-1 på hemmaplan. Då spelade Luis Suarez inte mer än tjugo minuter, men hann med två mål och en assist på sin korta tid på planen. Det känns som att Atletico Madrid plötsligt är en titelutmanare igen.

Atletico Madrid är hetare

Atletico Madrid har ett mer spännande lagbygge den här säsongen än på väldigt många år, och det faktum att man har lyckats behålla sin mittback José Gimenez säger en del om att man verkligen vill utmana den här gången. Men det ska sägas att mittbacken inte finns med i truppen nu, vad det verkar, och att man skyndar långsamt med den nyckelspelare som ännu inte har gjort minuter.

Det har inte Sime Vrsaljko heller gjort så här långt, och det mesta pekar på att han inte kommer att spela på ett tag. Däremot får man nog tillbaka mittbacken Stefan Savic här, och det är ingen hemlighet att han är viktig för laget.

Nu ska också sägas att det spekuleras vilt i att mittfältaren Lucas Torreira från Arsenal ska kunna komma in. Det känns spontant som en spelare som passar deras sätt att spela på ett bra sätt, och som hade kunnat komma in med nödvändig aggressivitet på ett mittfält som annars riskerar att ha lite för många sköna spelare.

I bortalaget är tappen dock större, med Alberto Moreno, Ramiro Guerra och Francis Goquelin borta från spel. Om det vill sig riktigt illa spelar inte heller Pervis Estupinan, Ruben Pena eller Alfonso Pedraz matchen för bortalaget.

Med Luis Suarez inne i laget känns Atletico Madrid konstant som favoriter, inte minst när man får spela på sin egen hemmaplan.

Atletico Madrid vinner spelas till 1,68 gånger krämen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Atletico Madrid vinner
Odds: 1,68
Bolag: Betsson
Spelstopp: 16:00, lördag 3 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: