Speltips Barcelona Athletic Bilbao 23 juni 2020

Speltips Barcelona – Athletic Bilbao 23/6: Barca under press

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Barcelona har tappat stafettpinnen i spanska La Liga och riskerar att hamna Real Madrid mer på efterkälken om de inte vinner över Athletic Bilbao när de kommer på besök till Camp Nou. Hur slutar det här?

  Rygga vårt speltips hos casumo sport!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Tappad serieledning för Barcelona

Att spela oavgjort, 0-0, borta mot Sevilla ska man inte behöva skämmas över – men det är klart att vartenda litet tapp kan komma att bli förödande när man jämsides med Real Madrid jagar serietiteln.

I och med att Real Madrid i samma veva vann över Real Sociedad har ”Marängerna” tagit över serieledningen från Barcelona – men med inbördes statistiken som det enda som skiljer dem åt. Så, det här kan sluta hur som helst. Precis hur som helst.

Säkert är i alla fall att Barcelona inte har råd att tappa speciellt mycket framöver, nu när de har åtta matcher kvar att spela i årets Primera División…

Athletic Bilbao är fortsatt på efterkälken i kampen om de sista Europaplatserna, men har på senare tid hämtat in på deras konkurrenter och senast med en knapp 1-0-trea mot Real Betis. Matchens enda mål antecknades Íñigo Martínez för redan i den sjunde minuten, för att därefter hålla ihop det väl i det defensiva.

Trenden är tydlig: målsnålt att vänta

Barcelona saknade spetsen de normalt har senast borta mot Sevilla, 0-0, och sprudlade inte heller i samband med 2-0-vinsten över Mallorca dessförinnan. Fyra raka hållna nollor är emellertid ett sundhetstecken.

Nu möter de ett Athletic Bilbao som kommer droppa ner i positionerna, som kommer från en hållen nolla och som därutöver brukar bjuda på tufft motstånd i dessa inbördes möten.

De två senaste av dessa har Bilbao faktiskt till och med vunnit, båda med 1-0, och Barcelona inte vunnit en enda av de fyra senaste. Sex raka har klivit under den klassiska 2,5-målslinan. Det är statistik svår att bortse från samt ta i beaktning, även om alla matcher förstås är unika och denna är ojämförbar med de föregående.

Däremot är det knappast siffror som talar emot att en mer målsnål historia väntar på Camp Nou, vilket vi det facto ser det mesta pekar på komma skall.

Under 3,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid exakt tre – spelas till fina 1,68 gånger såsen hos Casumo Sport.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 100% extra upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,68
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 22:00, tisdag 23/6
TV: 
Stream: