Speltips Barcelona Atlético Madrid 30 juni 2020

Speltips Barcelona – Atlético Madrid 30/6: Måstematch i La Liga

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Storklubbarna, storstadsrivalerna och toppkonkurrenterna Barcelona och Atlético Madrid ställs mot varandra i en tungviktsbatalj under tisdagenskvällen – och ni hittar speltips, stream och matnyttig statistik inför matchen här. Läs mer här! 

  Rygga vårt speltips hos Bethard!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Läs mer: Såhär streamar du matchen – utan kostnad!

Barcelona måste vinna matchen

När Barcelona under slutminuterna tappade till 2-2 borta mot Celta Vigo – vad som också blev slutresultatet – innebar det att ännu större mark tappats mot Real Madrid i titelstriden till tvålagsracet.

Mer specifikt ser det ut som sådant att är två poäng nedanför rivalerna och dessutom har sämre inbördes statistik, vilket överordnar målskillnaden i spanska La Liga.

Nu handlar det därför bara om en sak hädanefter: att vinna matcher. På löpande band. Och de behöver inleda den processen redan här och nu. Då växer pressen ännu mer av att ställas mot ett Atlético Madrid av klass och i superform.

Närmast kommer Atlético Madrid från fyra raka vinster, förvisso under en period där spelschemat varit relativt enkelt och man fått undvika de stora pjäserna. Huvudstadsklubben har med detta befäst deras position i toppen, bakom toppduon, och skapat sig ett rätt betryggande glapp till nedanför topp fyra.

Något som kan stärka tron på att en skräll det facto är möjlig ikväll är att de besegrade just Barcelona på Camp Nou tätt inpå årsskiftet i semifinalen av den inhemska Supercupen. Säsongens omvända match var det däremot katalanerna som plockade hem.

Tyvärr, Atlético – Barcelona med revansch att utkräva

Det var ren och skär katastrof att Barcelona släppte tillbaka Celta Vigo i matchen senast; fick bara oavgjort trots att matchen leddes vid två tillfällen.

Men ska vi bortse från resultatet var det i alla fall positiva besked att Luis Suárez fick måla vid dubbla tillfällen och Leo Messi assistera vid dito. De två spelare som betyder allra mest för det offensiva. Nu får man också tillbaka Sergio Busquets i skick och han förväntas ta plats direkt i startelvan. Det stärker katalanerna avsevärt.

Nu spelar Barcelona på allvar med kniven mot strupen och vi tror de lyckas lösa situationen väl och vinna matchen. Till strax under dubbla insatsen är det ett mycket bra spelalternativ. På Camp Nou ska det alltid mycket till för att sätta käppar i hjulen för mästaren.

Atlético Madrid har förvisso vunnit fyra matcher efter varandra, men det mot desto tunnare motstånd och utan att imponera superstort. Nivåhöjningen kan bli för mycket att hantera och inte minst när kuggarna Koke samt Stefan Savic är avstängda. Dessutom skador på Sime Vrsaljko och Mario Hermoso.

Titeldrömmen dör inte här, Barcelona. De rekas att vinna matchen till oddset 1,91 hos Bethard. Det här löser katalanerna.

Annons:
  Rygga spelet hos bethard – dubbla din första insättning!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Barcelona vinner, rak etta
Odds: 1,91
Bolag: Bethard
Spelstopp: 22:00, tisdag 30/6
TV: 
Stream: