Streama Barcelona Huesca

Speltips Barcelona – Leganés 16/6: Stort favoritskap

Precis som förra veckan tar vi sida för serieledande Barcelona i La Liga och det när bottengänget Leganés kommer på besök till ett publiktomt Camp Nou. Vinner – och det stort?

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama matchen kostnadsfritt! Läs mer här.

Ord och inga visor från katalanerna

Det var ord och inga visor från Barcelona i samband med deras omstart, när Mallorca krossades med 4-0 på bortaplan – ett resultat som innebar att vårt minushandikapp på katalanerna prickade in med goda marginaler.

Även Real Madrid vann förvisso deras match, varpå styrkeförhållandet i titelstriden av spanska Primera Divisón är detsamma. Två pinnar parterna emellan, med fördel Barcelona. Efter denna match väntar ett, på pappret, betydligt tuffare spelschema för Barcelona och därför är det av största betydelse att de tre pinnarna hämtas hem.

Och vad talar egentligen emot det? Försvinnande lite. Leganés är inte i närheten av samma nivå, utan slåss istället med näbbar och klor i botten av serien – som nästjumbo och med tre pinnar som håller dem bortom säker mark.

Spelårets omvända möte kan emellertid ha lämnat en känsla hos bortaspelarna att de faktiskt skulle kunna rucka till Barcelona. På Estadio Municipal de Butarque ledde de en bit in i den andra halvleken, för att till slut falla med knappa 1-2. Annat var det dock när de mötte varandra på Camp Nou i Copa del Rey – där vann Barcelona med förkrossande 5-0.

Storskrällarna slår in lite då och då, även mot Barcelona, men i detta fall ska förstås mycket till för att fallet ska bli som sådant. Det kan också avläsas i oddsen, där den raka ettan står i oddset 1,17 som bäst. Ganska talande.

Given hemmavinst – eller?

Visst, även spelbolagen värderar Barcelona som storfavoriter och ofta kan det vara vanskligt att syna favoriter av denna storlek, men här ser vi trots allt värdet i dem. Däremot är det långtifrån säkert att situationen är densamma och oddsen identiska till närmare avspark. Med andra ord; skynda, fynda!

Barcelona visade upp deras storhet när de krossade Mallorca senast och det är inte mycket som talar för att de skulle vara mycket sämre mot Leganés – nu på hemmaplan och mot en likvärdig motståndare.

Dessutom stod Leganés för en mindre bra prestation när de på hemmaplan föll med 1-2 mot Real Valladolid.
Knappast den typen av uppladdning de var i behov av inför en match som denna. De har nu också Dimitrios Siovas samt Óscar Rodríguez avstängda, utöver skadan på Alexander Szymanowski.

Detta medan ett betydligt bredare Barcelona ”bara” har Jordi Alba och Ousmane Dembélé out.

-2,0 mål (asian handicap) på Barcelona spelas till 1,84 gånger insatsen hos Bet365. Gäller då är insatsen tillbaka om de vinner med exakt två bollar.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Barcelona -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,84
Bolag: Bet365
Spelstopp: 22:00, tisdag 16/6
TV: 
Stream: