23 april 2019 Alavés Barcelona Speltips

Speltips Barcelona – Valencia 19/12: Ingen islossning

FC Barcelona letar efter en riktig utklassning för att hitta tillbaka till toppformen. Men den lär inte komma hemma mot Valencia i La Liga.

Det går inte att säga någonting annat än att FC Barcelona varit en besvikelse så här långt under säsongen och att man inte riktigt har kunnat känna igen den katalanska storklubben. Det här är en klubb och ett lag som har skämt bort oss ordentligt under hela 2000-talet, men som nu inte går att känna igen. Inte riktigt.

Men med det sagt har FC Barcelona med två raka vinster ätit ikapp delar av gapet uppåt och har i skrivande stund inte mer än sex poäng upp till serieledning. Det är alltså ingen större fara på taket – även om inledningen på säsongen i stort är en besvikelse oavsett.

FC Barcelona är med det sagt vidare i Champions League, har bra häng på toppstriden i La Liga och har en trupp som vi vet kan prestera mer. Det hade kunnat vara värre. Det måste jag ta och understryka.

Enligt spelbolagen är FC Barcelona gång på gång enorma favoriter inför sina matcher och den som har varit vaken har kunnat hitta en del värde i spelen mot FC Barcelona den här säsongen. Riktigt så långt vill jag dock inte gå nu.

FC Barcelona kommer inte att kunna städa av Valencia hur som helst, men det är ett motstånd som jag tror att man slår. Däremot finns det inget värde till runt 1,30 gånger pengarna på det raka spelet.

FC Barcelona kan vinna knappt

Ansu Fati, Sergi Robert och Gerard Pique är såklart tre väldigt tunga tapp och tre spelare som alla hade konkurrerat om en startplats, men när man blickar på den startelva som Ronald Koeman ändå kan formera måste man konstatera att den är urstark ändå. Det går inte att skylla särskilt mycket på tappen av spelare.

Om det vill sig väl kommer Ousmane Dembele dessutom vara tillbaka i spel nu. Han ska vara med övriga spelare på träningsplanen, men det är oklart om han går för fullt än.

I bortalaget är målvakten Jasper Cillessen fortsatt borta och det är ett tapp. Det hade med stor sannolikhet varit en stöttepelare under den här säsongen annars. Den viktige anfallaren Kevin Gameiro, som i för sig inte har fått det att lyfta helt än, finns inte heller med. Toni Lato har dessutom dragit på sig corona och missar troligen helgens match.

Med tanke på den krampaktiga inledningen är det svårt att lita på FC Barcelona här, men nu har man trots allt två raka vinster och ser försiktigt starkare ut igen.

Under 3,5 mål spelas dock till 1,87 gånger såsen hos CampoBet. Det sprudlar inte om hemmalaget och då känns en målfest långt borta.

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,87
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 16:15, lördag 19 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: