Speltips Celta Vigo Atlético Madrid 7 juli 2020

Speltips Celta Vigo – Atlético Madrid 7/7: Överodds

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Lite av ett oddsdropp, men oroa er inte – spelvärdet är fortfarande stort inför mötet mellan Celta Vigo och Atlético Madrid den här sena tisdagskvällen. Läs vårt speltips med hoppet om att mer än dubbla din insats!

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!

Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer om hur här!

Tar spelschemat ut sin rätt?

God form före uppehållet och fortsatt, i deras mått mätt, fina resultat efter detsamma – och nu står Celta Vigo klart på rätt sida strecket i La Liga. Till under det har de sex pinnar med fyra matcher kvar att spela, varpå det ska mycket till för att slarva bort kontraktet. Framförallt eftersom de tre avslutande matcherna är av oerhört mycket enklare karaktär än denna.

Däremot finns tecken på att formen håller på att tappas – efter vinster över Alavés, Real Sociedad samt oavgjort mot Barcelona åkte de på en 1-5-torsk mot Mallorca, för att senast spela oavgjort, 1-1, hemma mot Real Betis. Är det möjligen det täta spelschemat som tar ut sin rätt?

Atlético Madrid har i praktiken redan säkrat CL-spel kommande år, men ska nu säkra det även i teorin. Dessutom prestige att ta tredjeplatsen före jagande Sevilla – en plats som nu innehas med två pinnar ner till den jagande konkurrenten.

Efter uppehållet har Atlético varit bland de bästa i hela serien – och detta med två oavgjorda samt fem segrar. De första i bortamatcher mot Athletic Bilbao samt Barcelona. De vunna matcherna mot Osasuna, Real Valladolid, Levante, Alavés samt Mallorca. Mycket positivt att formen vässas på till fortsättningen i Champions League-slutspelet likväl.


Atlético Madrid är starkare

Att Celta Vigo ryckt upp sig är ingen hemlighet, inte bara sett till resultaten – utan även spelmässigt. Lite av en reaktion har vi emellertid fått se och de två senaste matcherna har lämnat mer att önska. Som vi varit inne på; kanske håller spelschemat på att ta ut sin rätt?

Vi ser hur som helst framför oss att Celta Vigo får stora problem att hantera ett stjärnspäckat, formstarkt och defensivt solitt Atlético Madrid. Trots hemmaplan.

Här saknas också den viktiga mittbacksklippan Nestor Araujo, avstängd, vilket gör Celta Vigo kraftigt mer sårbara i det defensiva.

Ja, hur ska Atlético Madrid kunna sättas stopp för? De har sett fantastiskt fina ut efter uppehållet, har 5-2-0 i formraden och har på de två senaste matcherna också fått det att lossna i det offensiva. Först med 2-2 mot Barcelona på Camp Nou och därefter en 3-0-kross av Mallorca.

Det som kan tala emot dem är att Diego Costa är avstängd och João Félix också ser ut att missa matchen. Men det finns fortfarande offensiva fötter att förlita sig på.

Över dubbla insatsen för den raka tvåan ser vi som i överkant. 2,06 x insatsen får vi hos Coolbet och det spelas direkt.

Annons:

  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid vinner, rak tvåa
Odds: 2,06
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 22:00, tisdag 7 juli
TV: 
Stream: