29 november 2019 Celta Vigo Real Valladolid Speltips

Speltips Celta Vigo – Cádiz 14/12: Val av sida

Ett pånyttfött Celta Vigo eller överraskningen Cádiz – vilket lag väger tyngst i måndagskvällens match från La Liga? Spelbloggare.se har kikat närmare på matchen och vaskat fram ett speltips klart värt att syna.

Se matchen hos Unibet – utan kostnad. Skapa ett konto, hämta deras bonus och streama fotboll i världsklass. 

Det var mer eller mindre bara en fråga om tid innan Celta Vigo skulle göra någon större förändring – och den blev att Eduardo Coudet kom in på tränarposten. Därefter har spelet, samt resultaten, förbättrats avsevärt och efter två raka vinster är nu siktet på att lämna bottenstriden permanent.

Ett lag som var tippat att behöva tampas i bottenstriden var just Cádiz, som är nykomlingar i La Liga. Men utfallet har, hittills, blivit ett helt annat när laget återfinns på seriens sjätte plats – alltså i området som leder ut i Europa. När – om – kommer tappet? Det är frågan på mångas läppar just nu.

Båda parter kommer till spel med flera avbräck – Celta Vigo på bland andra Jeison Murillo samt David Junca. Gästerna med José Mari, Marcos Mauro och Luismi Quezeda. Eventuellt också ett par till.

Cádiz plusspelas

Känslan är att en förhållandevis öppen match väntar oss. Celta Vigo har visat upp en helt annan sida efter tränarbytet, mer offensiv lusta och bättre utdelning, men är knappast prickfria. Nu ställs de dessutom mot ett Cádiz som uppenbarligen inte är att underskatta.

Närmast kommer bortalaget faktiskt från en 2-1-vinst tillika skalp mot Barcelona. Den insatsen var det bara att höja på hatten för och det ger givetvis mersmak inför vad som komma skall nu. Kan de befästa deras position i tabellens högre skikt?

Dubbla vinster och ett stort lyft till trots – de rådande siffrorna motsvarar knappast förutsättningarna inför matchen. Således finner vi värdet på kvällens bortalag.

Vårt speltips blir Cádiz +0,75 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka om de torskar med uddamålet – till strax under dubbla insatsen hos Unibet.

Speltips:

Speltips: Cádiz +0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,93
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: