7 maj 2019 Liverpool Barcelona Speltips

Speltips Celta Vigo – FC Barcelona 27/6: Skilda världar

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är minst sagt botten mot toppen i La Liga när Celta Vigo tar sig an FC Barcelona på hemmaplan lördagen den 27 juni 2020.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama La Liga kostnadsfritt! Läs mer om hur – här.

Det är speciell tider i den spanska fotbollen där säsongen liksom gått in i ett avgörande skede utan att man riktigt varit med på noterna. Men låt oss hoppas att alla lag verkligen är med och är på tå, för annars kan det bli riktigt jobbigt.

Två av lagen som förmodligen inte har missat att det gäller att vara fullt påkopplade möts nu på lördagen, när Celta Vigo får besök av FC Barcelona. Här har vi goda förhoppningar om att få se en riktig bra match.

FC Barcelona ligger på exakt samma poäng som Real Madrid och då återstår det sju omgångar att spela. Det handlar alltså om att inte försöka tappa poäng hela vägen in i mål – och sedan vet vi ungefär var den här säsongen tar vägen.

FC Barcelona har sett bra ut sedan omstarten, och har bland annat fått in en viss Luis Suarez i laget igen. Det var inte tänkt – eller snarare trott – att han skulle kunna spela mer den här säsongen men uppehållet öppnade för honom. Det är en stor fördel för FC Barcelona, det kan man inte sticka under stol med.

Celta Vigo har det tufft <7h2>

Men då är utgångsläget väsentligt tuffare för Celta Vigo, som är ett av lagen som slåss nere i botten och som riskerar att tappa sin högstaligastatus inför nästa säsong. Det vore ingenting annat än förödande för en klubb som så sent som förra säsongen slogs i toppskiktet under stora delar av året.

Nu har man i för sig sju poäng till godo på nedflyttningsplatserna, men det är knappast så att man kan andas ut redan nu. Med sju matcher kvar att spela kommer det att kunna hända mycket och formen sista spurten här kommer att avgöra allt.

Här ska sägas att Celta Vigo tagit två raka vinster, och att man faktiskt har tre raka utan förlust. Det har varit allt bättre efter uppehållet för deras del. Men mot FC Barcelona kan man inte gälla som någonting annat än klar underdog.

FC Barcelona att vinna spelas därför till 1,70 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: FC Barcelona vinner
Odds: 1,70
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 17:00, lördag 27/6
TV: 
Stream: